Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bayağı bir araştırdım ama çözümü bulamadım. Bilgisayardan aşırı derece anlayan birisi değilim dün akşam bilgisayar donma yapıp kapandı geri açarken de Windows başlatılıyor yazısında kaldı

Başlangıç onarma ile denedim o zamanda siyah ekran sorunu yaptı
    Güvenli mod ile açmayı denedim Windows/system32/drivers/classpno.sys de kaldı
    Format atmayı deniyorum cd ile açılıyor bu sefer yine Windows başlatılıyor da kalıyor cd yi başka pc ye taktım sorun olmadı.

Ben bu bilgisayarı nasıl açabilirim. Bulunan işletim sistemini silme gibi bir imkanım varmı varsa çok güzel olur

Donanım ile ilgili bir problem var bana göre neden kaynaklandığını bulmak araştırmaya ve deneme yanılmaya bakar ama benim aklıma gelen ilk şey ramler. Kaç tane ram'in var eğer iki tane varsa önce birini çıkar tek ramle kurulum yap. olmadı onu çıkar ötekini tak öyle kurulum yapmayı dene oda olmadı başka bir ram bul onu kullan aynı hataları alıyorsan rami elemiş olursun. Ama büyük ihtimalle ram diyorum çünkü diğer donanımlar farklı farklı tepkiler verir hardisk olsa kurulum yaptırmaz bi şekilde yüklenemediğine yada hasarlı olduğuna dair yazılar alırsın. power olsa açılmama sorunları yaşarsın bilgisayarı açamazsın v.s sen bence dediğimi bir dene umarım işe yarar kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.