Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

bilgisayar açılırken duruyor

5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> bilgisayar açılırken duruyor
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Onbaşı
    30 Mesaj
    a320-ds3 anakart aldım. bilgisayarı başlatırken çalışıyor 2 saniye sonra durup tekrar açılıyor her açılışta aynı. internet cafeden mause alırken cafe sahibi bazı anakartlar öyledir dedi , bu kart öyle bir kartmı yoksa ben power sv power + - vs bir şeyi tersmi bağladım



    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    4002 Mesaj
    |
    |
    _____________________________
    Burası D.H. burda yalan yok,burda herşey gerçek.
  • Onbaşı
    30 Mesaj
    ben daha önce hiç anakart güncellemedim 1-2 soru sorayım. bendeki anakart f2'de anakartın sitesine baktım, f3 f5 f7 f20 f22 vs çıkmış en son f22 de şimdi ben f22 indirip kurarsam o aradaki kurulumlarda olmuşmu sayılacak yoksa tek tekmi kurmalıyım? birde ben f22 indiricem diyelim usb belleğe atarken rufus ilemi atmalıyım. rufusda geçen gün öğrendim iso olarak attım vs ama anakartta hata olursa açılmama ihtimali varmış o riske girmek istemiyorum
    |
    |
    _____________________________
  • Onbaşı
    30 Mesaj
    yardımcı olabilecek varmı bendeki anakart modeli a320ds3 kutunun hiçbir yerinde rev nosu yazmıyor içindeki kağıtta rev 1001 yazıyor sadece. şu alttaki 2 anakart biosuda rev 1.x ben en son sürümü f22 olana güncelledim anakartı açılırken kapanma sorunu gitmedi devam ediyor dxdiag yazınca f22 yazıyor bios sürümünede aklıma takılan şu f22b yi mi indirmem gerekiyordu yoksa doğru olan biosumu indirip kurdum eğer bios doğru ise bilgisayar açılırken kapanıp geri açılmasını nazıl düzeltebilirim

    _____________________________




  • Binbaşı
    1356 Mesaj

    Aynı anakarta sahibim bahsettiğiniz problemi hiç yaşamadım. F22'ye başarılı bir şekilde geçiş yapmışsınız 22'den sonra da B versiyonu çıkmış fakat sorununuza oda çözüm olacak gibi gözükmüyor. Bahsettiğiniz + - led kabloları bir ihtimal yapabilir.. tüm bağlantılarınızı kontrol edin..
    |
    |
    berbatçık kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
    intel i5 4670k CM 212 Evo(4.4ghz) - Asus Maximus Gene VI, HperX SSD, GSkill 16GB DDR3, Asus GTX970 O.C.V. - CM Silenco
    Ryzen 5 1600(3.8ghz) - GA-A320-DS3 - Asus HD7950 DC2 TOP V2 - 16GB DDR4 - Toshiba SSD - Z3 Plus
    2004 ÜYESİ
  • Onbaşı
    30 Mesaj
    teşekkür ederim o kablolar beni baya uğraştırdı en sonunda bantladım kabloyu şimdi söküp bakayım
    |
    |
    _____________________________
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
sohbet
Blogio
Lastik Fiyatları
üniversite
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,167
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.