Şimdi Ara

Bilgili arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var - Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, forumdaki bir konudan faydalanarak Teclast Tbook 10 S 2 in 1 Tablet PC (https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_590392.html ) aldım. Kurulumu yaparken bir aksilik oldu ve tablet çöktü. Tablette hem windows 10 hem android işletim sistemi var, şu an windowsla tablet açılıyor fakat androidle açılmıyor. Aldığım yerden de yeterli destek alamadım. Bu tabletin aynısı şu an bir arkadaşta var, o arkadaştan bir backup ya da recovery dosyası yaptırıp alıp kendi tabletimde kurarak tableti normal hale getirebilir miyim? Yani hem android hem windowsu çalıştırabilir miyim? Lütfen fikirlerinizi paylaşın.







  • Arkadaşlar önerisi olan yok mudur?
  • Hocam siz en iyisi herhangi bir müdahalede bulunmayın zaten kendi sitesinde açıklama kısmında müdahale ettiğiniz takdirde garanti kapsamı dışında kalacağı yazıyor.Siz en iyisi forumdaki gearberst sıcak fırsat konusundaki gearbest yetkilisi ile konuşun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratilmaz

    Hocam siz en iyisi herhangi bir müdahalede bulunmayın zaten kendi sitesinde açıklama kısmında müdahale ettiğiniz takdirde garanti kapsamı dışında kalacağı yazıyor.Siz en iyisi forumdaki gearberst sıcak fırsat konusundaki gearbest yetkilisi ile konuşun.

    Yurtdisi olduğu için garanti umrumda değil hocam. Tesekkur ederim. Forumda bilgi paylaşacak arkadaş kalmamış galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.