|
İyi günler avukat değilim ve bende bu konu hakkında sizlerden yardım istiyorum şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler . Bir tartışma sonrası karakolda bilgi veren kişi diğer kişilerin ( tarafların ) ifadeleri ile kelime olarak çelişen durumlar var bu durumda bilgi verenin ifadesi dikkate alınır mı elinizde Yargıtay kararı var mı örnek ifadeler Bilgi veren Zek geldi ve istediğin zaman çağıramazsın istediğim yere şikayet ederim diyor . Zek sokarım dediğini duydum diyor Gül karşı tarafa terbiyesiz dedi diyor 1. İfade veren Gül bana salak dedi diyor Zek bana . istediğim yere şikayet ederim Zek bana . sanada işinede sokarım dedi diyor 2. İfade veren Zek , beni cagırmışsınız hocam dedikten sonra kapıyı yuzune kapatınca tartışma cıktı diyor İfadesinde ona karşı soylemedi diyor 3. İfade verende aynısını diyor . Ben terbiyesizi aslana söyledim diyor Bilgi veren taraflı cd çözümlemesine aykırı noktlarda var tartışma olmayan zamanda tartışma var dedi diyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt