Şimdi Ara

bilgi ve fikirlerinize İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu araç bu fiyata alınırmı? kasa modeli nedir? ne gibi sorunlar açar başıma bu araç? aşırı masraflımıdır tamir ve parçaları ?
    Açıkçası BMW konusunda bilgim 0 .
    Teşekkürler.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2003-plusbmw-plus3.16-plusti-pluscompact-plussunrooflu-plusfull-plusbakimli-plustemiz-pluslog-plusisli-plus-787782863/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 27 Mart 2020; 1:35:8 >



  • BMW sanayide bile olsa masrafli arabadir. O yuzden ben dusuk butce ile bu tarz araclarin alinmasini genel olarak onermiyorum. Bir parca arizalansa cikmasini bulurum diye dusunebilirsiniz ancak cikmacilar da tuccar sonucta sifiri 1500 lira olan parcayi size 150 liraya vermezler. Eger butceniz limitliyse yedek parcasi serviste bile nispeten ucuz olan araclara yonelin.
    1.6 116 beygir motor ile doneminin atmosferik araclari kadar yurur ve 10 litre yakar. Arkadasim aynisindan bir tanesini elektrik sistemini sanayide isinin ehline yaptirmadigi icin yakti (cayir cayir yandi). Ici donemi icin bana gore guzel. Konfor da standard C sinifi arac seviyesinde. Soylemeyi unuttum, bu arac 3 serisi degil, 1 serisinin selefi. Yani D sinifi degil C sinifi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.