Şimdi Ara

Bilgi Sarmal Matematik vs Endemik Matematik Tyt Denemesi (YA DA?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başka yayın önerilerinize açığım

• b.sarmal 15liyi bitirdim endemige gectim. 5 denemesini yaptim net araliklari ikisindede 33+3 -3 ama endemigin kalitesini cozerken hissediyorsunuz eger netleriniz daha dusukse once b.sarmalini cozun bence
  • osmancakar123 kullanıcısına yanıt

ösymye yakınlıkları nasıl hocam

b.sarmalda ozgun soru sayisi yok denecek kadar az hatta cikolatali esitsizlik sorusunun sayilarini degistirip koymuslar. sorularin islem kismi amele isi ve uzun kurgulu sorular (ozellikle son denemeleri). endemik 5.denemesine kadar cozdum klasik soeu da var sekilli soru da var problem kismi 1 tane orta ustu soru oluyor digerleri orta duzeyde ilk 12 kismi ise orta derecede bana gore. geometrisi ise aşırı tatlı olmus. cok guzel soeular var zorlayici sorular da var. tam osym tarzi hatta bazi sorulari osym ustu bile olabilir. tabi bunlar benim naçizane fikirlerim.
  • upppppp

Zor geometri sorusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tartışmasız endemik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.