Şimdi Ara

Bileklerim ve kollarım çok ince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler boyum 172 kilom 55. Omuzlarım 54 cm, bileklerim 15 cm, kollarım 25 cm. Çok ince gerçekten. Kaç kiloluk dumbell alıp nereyi geliştirmeye başlamalıyım. Yaş 17. YGS-LYS'ye hazırlandığım için fazla vakit ayıramıyorum.

• 1.74 boy 51 kiloyum ben napiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Up

• i need help too
  • Oğlum hiç mi ekmek yemedin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 187 yim 79 kiloyum taliplerimi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardimci olabilecek yok mu

• Paşam sen demedin mı kestıkce gur çıkar diye cevabı biliyorsun

• kemik yapın uygunsa vucut yap degişlse kaderine boyun eg
  • Bak kardeşim öncelikle şunu aklından çıkar dumbell ile bilek yada kol kalınlaştıramazsın. Hacim kazanmalın adele yapmalısın buda yemek yemeden, kilo almadan, protein takviyesi almadan, ve en önemlisi spor yapmadan(spordan kastım body) kol yada bilek kalınlaştıramazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold_Spear

Bak kardeşim öncelikle şunu aklından çıkar dumbell ile bilek yada kol kalınlaştıramazsın. Hacim kazanmalın adele yapmalısın buda yemek yemeden, kilo almadan, protein takviyesi almadan, ve en önemlisi spor yapmadan(spordan kastım body) kol yada bilek kalınlaştıramazsın

simdi ne yapmaliyim peki?

• Spora gitme imkanın varsa git eğer yoksa evde de biraz form tutabilirsin yemek fazla ye ama protein ağırlıklı 4 5 öğün yemeye gayret et. sonra dumbell varsa iki tane evde yapılan bir kaç hareket var onlara bak onları yap.şınav cek şınav çok önemlidir. Kasları çok çalıştırır.imkanın varsa barfiks demiri al 2 3 tane ile başla sonra formuna göre arttır. Aklıma bunlar geldi başka sorun varsa mesaj atabilirsin

• body haric kol ve bilek kalınlaşmaz oda yağ ve kasla olur kemik büyümez hocam. aynısı bende ama ben memnunum ynaı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

body haric kol ve bilek kalınlaşmaz oda yağ ve kasla olur kemik büyümez hocam. aynısı bende ama ben memnunum ynaı

bileğin etrafındaki kasları şişirirsen artı dirsek ile bilek arasını çalıştırırsan bilekler ince gözükmez.

• bendede aynı sorun var gittiğin body salonunda illaki bilek güreşi sporcuları vardır onlardan yardım al bende haftaya başlıyorum salona aynısnı yapıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.