Şimdi Ara

Bildirim yok bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalkıyorum ne çağrı var ne bildirim..
    Ben bu dünyanın yalnız adamıyım. 16 yaşındayım hiç sosyallik yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sgkya bağladım umudu çağrı bekliyorum staj görüşmesi yapmıştım ama oda 15 temmuzda belli olcak kontenjan sayısı belli olcak da alımlar başlıyacak ooohhh

• Şahsen müdüriye hanım beni beğendi çok efendi çocukmuşum umarım girebilirim giremezsem çökerim zaten bıktım hayattan ne zevk veriyor ne tat. Ailem olmasa evden leşim çıkar

• :) dostum daha yeni başlıyorsun herseye. Eğer ki boş bir insan değilsen. Kendini her anlamda geliştirmiş, kılık kıyafetine dikkat eden bir insansan hayatın 18-19dan sonda öyle bir hızlanacak ki bu günlerini özleyeceksin. Kitap oku, mizah dergileri oku, yabancı dizi izle, imkanın varsa spora git, kılık kıyafetine dikkat et. Yeni başlıyorsun hicbisey için acele etme. Suanki durumun garip değil. Tam tersi bu yaşta gereğinden fazla aktif olanların durumu garip. Bunu 15 sene sonra anlayacaksin

• Ama buraya yazarken bile arka arkaya yazıp durmussun... Ben cevap verene kadar arka arkaya 2 mesaj daha atmışsın. Kendini tek mesajda ifade etmeyi öğren. Düşünerek hareket et. Burada böyle işe whatsappda düşünemiyorum:D

• Beni de birkaç kişi sorar. Üstelik 32.82 yaşımdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.