Şimdi Ara

Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenomen1701

    Aşı korumuyor demek ki.
    Aşı ölmeni engellemek için var, bulaşmayı engellediğini söyleyen var ama iddia eden yok
  • Yaz sezonu bitince yasaklar ve önlemler geri gelicek gibi görünüyor
    Daha neler göreceğiz dur bakalım
  • Hala kapanalım vs diyen varsa, aklını kiraya vermiştir. 1,5 senelik kapanma kuralları neticesinde dünya batma eşiğine geldi abi ne kapanması allah aşkına ya. Aşısı olan hastalık için kapanmayacaktık hani?

  • fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    Aşı hasta olmayı engellemiyor yoğum bakım ve ölüm yüzdesini azaltıyor
  • Sleeper kullanıcısına yanıt
    Ya bırakın bu ayakları. Buna inanan var mı?

    Aynı şu başlık gibi söylesem

    https://www.ntv.com.tr/saglik/toplumun-yuzde-60i-asilandiginda-salgin-duracak,d_GYKOFFpEqNNcp2_dnZ-Q

    Salgın bitti mi peki?
  • 8 milyar nüfuslu bir dünyayı basit bir hastalık ile Nasıl baskı altına alındığını, tüm dünyadaki siyasi ve ekonomik düzenin nasıl değiştirildiğini Tarih kitapları yazacak.

    gerçekleri görmek istemeyen milyarlarca insanı anlayamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 1 Ağustos 2022; 21:37:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenomen1701

    Aşı korumuyor demek ki.
    Tebrik ederim. Bunu herkes söyleyemiyor. Uyanamıyor. Bunu demek bilinç ister, şura ister, akıl ister. Çok basit gelebilir ama gerçekten herkese böyle düşünmek nasip olmuyor.
  • E nolmus yani ? Grip deyin gecin osurukdan teyyare en ufak seyde hastane kopup test verim derdine duserseniz bitmez tabi.Grip bu grip bas gec.


    DSO "1.cisi sevildi 2.sinide cekelim." 3 senedir yediniz be tiyatronuza da sizede yeter artik bi rahat birakin insanlari sanki kiyamet sonrasi...sanki nukleer atik var sanki rado aktif serpinti ne var yani basin agriyip eklemin agrimissa sk disini 2 gun gecer.


    Bu saat den sonra kimse maske giymez kimsede kapanmaya hazir degil.ekonomiyi bi 10 sene geri gotururu.O yuzden bitti o iş.İsterse vaka günlük 10.000.000 olsun kimsenin umrunda degil.Biktik usandik 2 senemizi yediniz be.İnfluneza artik o kovid olmakdan cikti.Ne hastalik hastasi insanlarsiniz abarttikca abarttiniz lanet tiyatro yu

  • Eşimle birlikte covid olduk. Maskeyi takan yok, virüsü de takan yok zaten.
  • Antalya havalimaninda calisyrm et et ustune kovit olsam suan 10kez olmustm olay algi ops . Ac haberleri 5 veya 6 tane kovit ilen ilgili hbr koy ztn cahil olan toplum direk korkarak o aptal cubugu burnuna sokturuyr . O pcr testi denen sacmalik krimanl suclar da kullaniliyr. 😂😂 grip oldu korona . Korona var elden cikan yapay bi virus ama oldurucu degil. Duzgun beslenirsenz ztn ugramiyor bile .
  • Ben 6 ay önce covid aşısının 4. dozunu olmuştum, 6 ay sonra son dozun etkisi geçmek üzereyken 22 gün önce annemle birlikte yakalandım, test yaptırdık covid çıktı, ben 2 günde halsizliği atlattım, gücüme kavuştum. Fakat geniz akıntısı, burun tıkanıklığını 10 gün çektim.

    Vay be o nasıl bir geniz akıntısıydı öyle, sanki burundan boğaza bir musluk açılmış akıyor da akıyor, o kadar geniz suyunu vücut nasıl üretebiliyor hayretler içinde kaldım. ayrıca boğazına doğru aktığı için öksürük de yapıyor.

    Annem ise zamanında aşı olmamakta inat ettiği için 3 haftadır hastalığı halsizlik, kırgınlık, baş ağrısı olarak yatakta çekiyor, hala tam iyileşmedi, iyileşiyor ama yavaş yavaş.

    Son dozdan 6 ay sonra bile yani aşının etkisi geçmek üzereyken bile 2 günde covid' i atlatmam, aşının ne kadar tesirli olduğunun ispatıdır.
    Eğer aşı olmasaydım 2-3 hafta yatalak olurdum kesin.
    Aşı çok önemli.

    Aşı covid' e yakalanmanı engellemiyor ama çektiğin işkence süresini kısaltıyor (2 gün gibi) ve ölmeni engelliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 1 Ağustos 2022; 22:26:02 >




  • Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti!
  • Aşı denilen gen terapilerini vücutlarına zerk ettirmeyenler ve her durumda koşup amacı dışında kullanılmakta olan testi yaptırmayanlar turp gibi iken, sözde aşıları olanlar sürekli hasta olup ya aşı olmasaydık ne olurdu diye kendilerini kandırarak sonu olmayan bir yola girdiler. Aşı oluyorlar, hastalanıyorlar ve ya aşı olmasaydık diyorlar. Aşıdan ve bunların teşhis tedavi yöntemlerinden uzak duranlar çok rahatlar ve yaşamlarına eskisi gibi devam ediyorlar. Olayın sağlıkla falan alakası yok.
  • İki hafta önce forumda büyük konuştum bundan sonra asla maske takmam, ölsem de öleyim diye cidden ilk COVID'imi oldum.  Ama normal gripten daha hafif geçti. Faranjit bile daha ağır geçiyordu. Şu an sadece öksürük var. Onun dışında iyi gibiyim. Long term dedikleri belirtiler için de antihistamik ilaçlar işe yarıyormuş ama hafıza kaybı, yorgunluk gibi belirtiler yok. Ben artık kapanmadan yana değilim. Çünkü bunun sonu yok artık. Survival of the fittest deyip önümüze bakmamız lazım. Aşılar var zaten. Aşını ol, yoluna bak.


    P.S Üç kez Biontech aşısı oldum. Ondan hafif geçti sanırım.


    İlk gün boğazım ağrıdı çok hafif. Normal gripte çöl gibi kuruluk olur ve o kuruluktan öksürürdüm. Pastil alıp iki gün emerdim. Öyle bir ağrı olmadı asla. Burun akıntısı da olmadı. Baş ağrısı da olmadı. İkinci gün ateşim çıktı. Klimasız odada yorganı üstüme attım ama Parol ile ateşim de düştü. Sonra da çıkmadı. Üçüncü, dördüncü gün hiçbir şeyim yoktu. Beşinci gün öksürmeye başladım. Hafif hafif başlamıştı. Şu an onuncu gün ve akşamları öksürükler başlıyor. Konuşurken nefesim kesiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 1 Ağustos 2022; 22:38:59 >




  • Maskeyi hastanelerde bile takan yok. Gerçi ben taktım kuru öksürük başladı 1 haftadır. Bu havalarda maske takmak bile sağlıksız.

  • yeter yaa tatile çıkmıştı gene gelmiş şu virüs . mesaiye erken başladı ... dairede de çıkmış allah kahretmesin . maskesiz kalabalık yerlere girmemek lazım artık . artarsa tedbirler alırlar yine . az değil birden hortladı .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 1 Ağustos 2022; 22:55:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.