Bunlar iktidara ilk geldiği zaman lüks olmayan her şey şu anda lüks. Yediler, bitirdiler ülkeyi. |
Lafa gelince ve bir şekilde (!) zenginleşen önde olan dindar kimlikli insanlar söz konusu olunca "Niye yahu; Müslümanlar zengin olmasın mı?" diye savunmaya geçenler konu halkın gelir seviyesi ve alım gücü olunca "lükse kaçmayın, herkeste 5 telefon 3 çamaşır makinesi, 2 otomobil var" ya da "herkeste Iphone var, herkeste Bodrum'a gidiyor" diye sanki milletin tamamını takip etmiş de istatistik tutmuş gibi saçmalıyor. |
Diyor ki "Türkiye şartlarında herkesin alabileceği şeyler degil" . Ülkenin durumunun farkında ve babasının yönettiği ülkenin durumunu aslında üstü kapalı belirtiyor. Babası kesin sehzadeyi aramistir:))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün taksiye bindim işler nasıl falan diye sohbet etmeye başladık.Adama dedim piyasa ekonomi kötü bu aralar malesef falan derken adam birden dellendi!! Ne kotusu yola bak herkeste pahali araba var 90bin tl yapsalarda aliyorlar avm lere git dolu nasi coştu ben korktum tamam tamam fala dedim.Babasi insaat isiyle ugrasiyomus ev felan yapmişlar adamin zaten taksiye cikiyormus adam da sonrasinda... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Umarim sakadir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
gemi filosuda herkesin alabileceği şeyler değil. |
çok da şey yapmayın gidip yine ampüle basacaksınız. |
( sonraki secimlerde chp alabilir ama sonrasinda yine bir sagci, dinci islamist iktidar gorecegiz. ) İşin sırrı burada zaten. Neden CHP iktidara gelince fazla tutunamayıp tekrar sağcı yada dinci bir parti iktidara geliyor. Bunun suçu yeni seçilende mi yoksa iktidarda tutunamayandamı. Demekki CHP nin yine büyük hatalar yapıp tutunamayacağını kabul etmiş oluyorsunuz. Ama sizin işiniz kolay suçu yine millete atıp sıyrılırsınız. CHP az akıllı olsa çoktan iktidara yerleşir ve tüm toplumun gönlünü alıp uzunca bir süre orda kalırdı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adamlar başa gelmek istemiyor bidaha artık yaptıklarının tek açıklaması bu çünkü ne kaldı ki türkiyede değerli :) |
adam yanlış bir şey dememiş ki sağ olsunlar bir ayakkabı bile 1000 liralara dayanmışken ps5 tabii herkesin alabileceği bir şey değil. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 24 Ekim 2020; 16:39:2 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayaalp20 -- 24 Ekim 2020; 17:13:26 > |
Şu anki iktidar değişse muhalefet iktidar olsa biraz makyajlama dışında bir şey değişmez. İktidar zaten milleti serbest piyasaya iyice adapte etti. Yeni gelen de serbest pazara hizmet etmekten başka bir şey yapmayacaktır. Önemli olan sistemdir. Sisteme kafa yormayıp kaşı çıkmayıp sistemi işletenlerin kavgasına katılmak bizi ancak kurtlarla akşama ne yiyelim diye tartışmaya kalkan koyunlar yapar. |
Türk halkına gelince yok yandaşa gelince var .Tahıl ithalatında yıl başına kadar gümrük sıfırlanmış. |