< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dogru millet senin babana calismaktan zaten artik kendine hicbir sey alamaz oldu ! Herkesin alabilecegi seyler degil diyip hor gördügü milletin asgari maaslisi bunu alabilmek icin 3.5 - 4 ay yemeden icmeden PS5 e calismasi lazim ! Bulgaristan ve Romanya haric diger bütün AB ülkelerinde asgari maasla calisanlarin ayda 1 tane, 2 tane ya da gelismis ülkelerde ayda 3 tane alabileceklerini bilmiyordur bile niye böyle bir zahmette bulunsun da hesaplasin. Lakin unuttuklari, es gectikleri bir nokta var. Yasim itibariyle forumda bir cok kisiden büyügümdür muhtemelen. Su an 35 yasin alti olanlar belki pek hatirlamayabilirler ama TR de rahmetli Süleyman Demirel in dedigi gibi kaynamayan tencerenin indiremeyecegi iktidar yoktur ! Bu ülkede haksiz tutuklamalar olmus, iskenceler olmus, basin özgürlügü, ifade özgürlügü, kisisel haklar ve özgürlükler zedelenmis o olmus bu olmus su olmus kimsenin umrunda olmuyordu gecmiste de, simdi de. ( Hos gecmiste bu kadar olmuyordu o da ayri ama.) Lakin is yandaslari besleyememeye baslama, milletin tenceresinin kaynayamamasina gelince, necip milletimiz mizmizlanmaya basliyor ! Su anda iktidarlar ama bir daha iktidari rüyalarinda görecekler. Bu kibirleri ile kendi sonlarini hazirliyorlar. Ben gelecek nesillerden yine de umutluyum. Kendini inancla dinle sömürtmeyecek bir nesil geliyor gümbür gümbür. Genclerle konustugumda o isigi gözlerinde görebiliyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ülkeyi iyice hindistan çevirdiler PlayStation herkes almasın , araba herkes almasın lan siz neden iktidar oldunuz peki? Ülkeyi yönetmek refah seviyesini yükseltmek kalkınması için çalışmak için iktidar mı oldunuz yoksa ülkeyi vampir gibi sömürmek eş dost akrabaya yedirmek için mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk atarimizde bu vardı :') < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam geri kalani degil soyledikleriinin hepsi hikaye Camasir bulasii makinesi girio her eve konsol da girmeyiversin diyo Zihniyete bak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
8 yaşında iken sünnetimden biriktirdiğim parayla PlayStation 1 almıştım anneme verip. 17 sene sonra, ülke gerçekten iyi seviyelere geldi. |
Yıllar sonra izlediğinde utanılacak, talihsiz bir açıklama olmuş... |
Yakında telefon ve bilgisayara da aynısını diyecekler, herkesin alabileceği şeyler değil. Ülkenin büyükleri ülke 2002 de bu kadar yoklukta değildi diyorsa biz yandık ki ne yandık. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kasetler bir sonraki seri olan 8 bitlik konsollar içindi. Kara kutunun kasedi farklıydı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülke vatandaşını PS bile alamayacak hale getirsem, ertesi gün istifa ederim. Hatta ertesi günü beklemem çok geç olur, mesai bitimi istifa ederim. Bunlar nasıl kafalar anlamıyorum! |