Şaka maka 399 euroluk PS5 bile kaliteli bir çift kapılı buzdolabından daha pahalı ülkemizde. Buzdolabını alıyorsun 10 20 sene kullanıyorsun bozulursa motorunu tamir ettiriyorsun bir 5- 10 sene daha gidiyor. Gerçekten şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz. ( siemens ,bosch, lg, samsung) gibi buzdolapları çift kapılı... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 25 Ekim 2020; 20:46:36 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 25 Ekim 2020; 22:44:24 > |
yaş öncesiyle bizde biliyoruz önceden akpden kat ve kat daha iyydi devlet kurumlarının hiç biri satılmamıştı . akpye suç bulmayacam diye sıvazlamışsın ülkenin düştüğü bu durum akpnin yaptıgı politikalardır. kendi maliye bakanı söyledi 1 dünya savaşındaki durumdan daha kötü durumdayız diye erdogan hemen susturdu adamı. |
He sen superzekasin ve milyoner olacaksin benim gibiler yuzunden olamiyorsun ve buna kendini de inandirmayi başardın ha tebrikler 😂😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merak ettim sana göre ne iyiydi? ha birde benim akp yi sivazlamak gibi derdim yok cok şükür ama kisi kendinden bilir işi belliki senin birilerini sivazlama derdin var galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyisini o bilir.dahi Bilal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hiç ağlayıp zırlamayın. oy vermeseydiniz. tek adam rejimi geleceği zaman evet demeseydiniz. hiç kimsenin ağlamaya zırlamaya hakkı yok. |
Bilal reyis şunu mu demek istemiş acaba? Dişinizi biraz daha sıkın, 10 yıl sonra her evde bir oyun konsolu olacak. |
Boş boş konuşma savunucam diye. Bu ülkeye yeni bir iktidar gelip az bir şey ılımlı söylemleri olsun, hak hukuğa önem versin 6 ayda dolar 5'e geri iner. Kutuplaşma politikası var. Herkesle kavgalıyız. Hukuk leş - partiselleştirilmiş durumda. Özgür konuşma yok. TV kanalları 7/24 propaganda yapıyor, yapmayan susturuluyor. Böyle bir ortama yabancı yatırımcı gelmez, gelmezse de dolar 7-8-10-15 olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ney ney dolar 5 e mi iner Sus sacma sapan komik komik konuşup milletin vaktini çalma. Aklınca cevap verdiğini sanıyor bilgisiz kafa. Özellikle de şuna çok güldüm 6 aya dolar 5 e inermis hahaha. Yahu git survivorunu, enes baturunu izle bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 26 Ekim 2020; 11:3:41 > |
Malum şahsın oğlu olmasa Play Station hakkında röportaj yapılır mıydı, sanmıyorum. O zaman köşe başındaki bilmem ne vakfının başkanına da sorulsun. Röportaj yapılması bile abesle iştigal bence. |