Şimdi Ara

Bilal Erdoğan'ın isteği üzerine 21 siteye engelleme kararı (reza zarrap la alakalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, işadamı Rıza Sarraf'ı ABD'de tutuklayan savcı Preet Bharara'nın iddianamesindeki detayları haberleştiren 21 sitenin söz konusu linkine engelleme kararı aldırdı.

Tamamını oku:http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160331/1021867042/bilal-erdogan-.html#ixzz44Ttd0cFU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, işadamı Rıza Sarraf'ı ABD'de tutuklayan savcı Preet Bharara'nın iddianamesindeki detayları haberleştiren 21 sitenin söz konusu linkine engelleme kararı aldırdı.

New York Güney Bölge Savcısı Preet Bharara
    © AFP 2016/ STAN HONDA
    Rıza Sarraf'ı tutuklayan savcı diğerlerinin peşinde
    Haberdar sitesinin 27 Mart'ta manşetten verdiği 'Bharara'nın iddianamesinden Erdoğan çıktı' başlıklı haberi, mahkeme kararı olmadan ve hiçbir gerekçe gösterilmeden, uyarı dahi yapılmadan erişime engellendi.
    'BİLAL ERDOĞAN ŞİKAYET ETTİ'

Konuyla ilgili Haberdar'ın görüştüğü TİB yetkilileri konunun kendileriyle ilgisinin olmadığını belirtirken, Erişim Sağlayıcıları Birliği ise, engelleme işleminin kendileri tarafından, Bilal Erdoğan'ın şikayeti üzerine alınan mahkeme kararıyla yapıldığını belirtti. Konuyla ilgili Haberdar'a bilgilendirme yapmayan yetkililer, engellemenin haberleştirilmesinin ardından mahkeme kararını siteye yolladı.

Erişime engellenen haberde; Rıza Zarraf'ı ABD'de tutuklayan Savcı Bharara'nın iddianamesinde yer alan bir şirketin, işadamı Sıtkı Ayan ile bağlantılı olduğu ve ayrıca 17 Aralık sürecinde internete düşen, Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın izlerine rastlandığı belirtiliyordu.

Preet Bharara
    © AP PHOTO/ KATHY WİLLENS
    Sarraf'ı tutuklayan savcı: İran'da da olsalar onları yakalayacağız
    YASAKLANAN SİTELER ARASINDA CUMHURİYET DE VAR
    Erişim Sağlayıcıları Birliği'ne 5. Sulh Ceza Hakimliği'nden gönderilen kararda engellenmesi istenen 21 site şöyle:

www.cumhuriyet.com:www.gazetemistanbul.com:www.meydangazetesi.com.tr:www.sesligazeteniz.com:www.yarinhaber.net:www.haberdar.com:www.sarizeybekhaber.com.tr:www.noktadergisi.info:www.antalyaajans.net:www.adaletbiz.com:www.haberbasliklarim.com:www.kobihaberi.com:www.xn--jntrk-jua8b.com:www.haber-nerede.com:www.akithaber.com:www.jurnalhaber.com:www.haberdar.com:www.haberbiz.com:www.onyediyirmibes.com:www.sarizeybekhaber.com.tr:www.bidebunuizle.com

Tamamını oku:http://tr.sputniknews.com/turkiye/20160331/1021867042/bilal-erdogan-.html#ixzz44TtkMseX

• Hala aynı önlemlere devam. DNS - VPN vs.. tüm halk her türlü teknik işi öğrendi sayelerinde.
  • italyadan boşa kaçmamış demek yusuf koyalım adını sıfırcı oğlanın
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • ne yazıyor bilen varmı

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Kimdir bu reza sarraf arkadaslar adini ilk defa burada duyuyorum. Ulkemizle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. Hakaret suclariyla ugrasmak savasmak bu sucu uygulayanlari hapse atmaya tam destek saglamak yerine ugrastiginiz ise bak elin amerigalarinda ki bi adamin davasi. Reza sarrafi tanimiyorum bana bu adami tanitan yerlerin engellenmesini destekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenkaNuank -- 31 Mart 2016; 18:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Kimdir bu reza sarraf arkadaslar adini ilk defa burada duyuyorum. Ulkemizle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. Hakaret suclariyla ugrasmak savasmak bu sucu uygulayanlari hapse atmaya tam destek saglamak yerine ugrastiginiz ise bak elin amerigalarinda ki bi adamin davasi. Reza sarrafi tanimiyorum bana bu adami tanitan yerlerin engellenmesini destekliyorum

ÖÖÖÖÖÖEEEEEEEAAAAAAAAAAĞĞĞ

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Kimdir bu reza sarraf arkadaslar adini ilk defa burada duyuyorum. Ulkemizle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. Hakaret suclariyla ugrasmak savasmak bu sucu uygulayanlari hapse atmaya tam destek saglamak yerine ugrastiginiz ise bak elin amerigalarinda ki bi adamin davasi. Reza sarrafi tanimiyorum bana bu adami tanitan yerlerin engellenmesini destekliyorum

ÖÖÖÖÖÖEEEEEEEAAAAAAAAAAĞĞĞ

Asıl sana öööeeeeeeeaaaaaağğğğğğhhhhh
    Dunya loderi islamiyetin temsilcisi buyuk turk islam devletinin buyuk başkanı cumhurbaşbakanımız RECEP TAYYİP ERDOGANİN sanli korumalarinin icat ettigi bir yontemi kullanamazsin siz busunuz iste pis chp zihniyeti siyonist zihmiyeti

• erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Paralel yani paralelle bizim isimiz opmaz cok dogru uygulama

Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • quote:

Reza kim durumuna gelmişler. Hafızanızı tazeleyim saat, takla, gaz, altın, %1-2 komisyon, para sayma makineleri. Artık bir çağrışım yapmıştır.
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Yav hocam baktim aktroller gelecek gibi gorunmuyor iki egleneyim dedim hepiniz atladiniz ya

Rezillikler ne noktalara geldi. Cnn ve fox gibi kanallar tr ustunden yurutulmedigi icin alamiyolsr onlarida alsalar konusu bile olmayaxak. Herkes kimin ne mal oldugunu anladi.

Secimle gitmeyenlerin bu memlekette neyle gittigi belli. Bunlar yakin.

Edit: son yazdigini yeni gordum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakofnature -- 31 Mart 2016; 21:22:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenkaNuank G kullanıcısına yanıt
    Valla gormedim ;D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilal erdoğana da hırsız dersiniz tam olurrrrrrrrrr

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Şaklaban haberciliğin öncüsü reha Muhtar'ın dediği gibi Vah benim güzel ülkem vah
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.