Bildirim
Bıktım Şu Kulaklık Çilesinden !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sony mdr 818 öneriririm. 19 liraya teknosada satılıyor. Bu paraya bundan iyisi yok , fakat kulak içi değil
Kulakici olarak sennheiser cx serisi iyidir
Cx 150 ve 200 ara ara limango da çıkıyor, ceklerle epey uygun fiyata geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam sese ne kadar önem verirsiniz bilmiyorum ama ömrüm boyunca bende çok kulaklık bozdum, bir apple kulaklığı bozulmadı, seside çok iyi veriyor sesi mecburen kilitliyorum yoksa hızımı alamayıp sona vuruyorum 
_____________________________ -
Gold dan sennheiser cx300 2 aldım 140 tl diddybeats dan daha memnunum 19hz 49000khz okuyor yanılmıyorsam bir kulaklık için mükemmel bir rakam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Kulak içi olmayan kulaklık kullanamıyorum. Basslar bir acayip geliyor onu hissetmek varken bütün bassları aynı seste dinlemeye dayanamıyorum
Sennheiser cx-200'ü şiddetle tavsiye ederim. Yaklaşım 3,5 yıl kullandığım bir kulaklıktır ve müziğe tekrar hayran olmamı sağlamıştır. Fiyatını hak ediyor. Bulursanız kaçırmayın, cx-200 veya yukarıda da dendiği gibi cx-300. Aylar önce cx-200'üm bozulunca aldığım kulaklık Brainwavz m4. Türkiye'de resmi satışı yok, yurtdışından satın almış bir kullanıcıdan 2.el olarak almıştım. Yüksek mid, ortalama bas sunan kaliteli bir kulaklık yine. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
Sony mdr 818 öneriririm. 19 liraya teknosada satılıyor. Bu paraya bundan iyisi yok , fakat kulak içi değil
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler