Şimdi Ara

Bıktım şu Bulgarlardan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu no : +359877712645

ben bunların dolandırıcı olduğunu biliyorum şimdi ben bunlara telefon açsam ana avrat sövsem diyorum ama kendime yakıştıramıyorum.

• benide arıyorlar amacı ne hacı onların
  • SAKIN ARAMA DEMEMİZİMİ BEKLİYOSUN
    EMİNİMKİ SENDE BİLİYORSUN B TARZ NUMARALARIN GERİ ARANMAYACAĞINI
  • uluslar arasına kapalı hat boşa kasıyolar :)
  • Benim anlamadığım numaralarımızı nereden buluyor bunlar? Beni arayan da bu 00359876644184 Bulgar mı artık ne bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porfiri Petrovic

Benim anlamadığım numaralarımızı nereden buluyor bunlar? Beni arayan da bu 00359876644184 Bulgar mı artık ne bilmiyorum.

numaraları salladıklarını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: colddplay

SAKIN ARAMA DEMEMİZİMİ BEKLİYOSUN
    EMİNİMKİ SENDE BİLİYORSUN B TARZ NUMARALARIN GERİ ARANMAYACAĞINI

hadi canım gizliye alırım ararım kime ne ki 5 tl yüklerim, noyu da gizlerim bitene kadar basarım küfürü ama işte...
  • 10 dakika önce benide aradılar garip....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasarp

quote:

Orijinalden alıntı: Porfiri Petrovic

Benim anlamadığım numaralarımızı nereden buluyor bunlar? Beni arayan da bu 00359876644184 Bulgar mı artık ne bilmiyorum.

numaraları salladıklarını düşünüyorum

faturalı turkcell vardı bende. bi arada sms için kontorlu turkcell almıştım. kontorlüyü alalı bir hafta olmadan bulgarlardan bende çağrı almıştım. işin gairibi bi 10-11 gün öncede faturalı mı çaldırmışlardı. ben turkcell den şüpheleniyorum. sıfır hat ve eski hat 10 gun arayla çaldırılıyorsa adamların elinde database bile olabilir. belkide he?

ha şu an aynı no avea kullanıyorum bugune kadar bi gecen bi çağrı aldım o dur. turkcell benim için ?'dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.