Şimdi Ara

Bıktım at gibi yarışmaktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalkıyorum KPSS beni bekliyor, akşam oluyor KPSS beni dürtüklüyor yahu bıktım artık. Nedir benim bu çektiğim dert, insan mıyım at mıyım belli değil. 1 yıllık emeğim nasıl oluyor da 120 dakikaya sığıyor, eşek miydim ben üniversite okudum. Yeter artık ne uykum uyku ne keyfim keyif. Paranın da suyu kalmadı hayatın da. Sözlenmem lazım para da yok iş de yok. Ne yapayım ben şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 21 Aralık 2023; 23:10:52 >

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Lisans kpss mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WizardAnhora kullanıcısına yanıt

evet hocam

• Valla bende bıktım iş aramaktan görüşmelere gitmekten işsiz olmaktan yıldım artık inançlı biri olmasam intihar edicem artık sabır kardeş sabır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte kamu için 4 yıllık lisans sıkıntı oluyor ya daha zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Big Booble kullanıcısına yanıt

Hocam bulunduğum şehirde asgari ücretin üstünü veren yok. Yol yemek falan zaten karşılamıyorlar, KPSS çalışıyorum binlerce insan arasından nasıl sıyrılıp atanıcam düşünmekten kafayı yemek üzereyim.

• WizardAnhora kullanıcısına yanıt

Önlisans büro, tıbbi sekreter, güvenlik gibi bölümlerden mezun olsaydım şimdiye atanmıştım. Ah çamur kafam ne diye yüksek puanlı lisans okudum bilmiyorum. Bu dönemde lisans okumak harbi hamallık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kardeş her yer öyle canını sıkma be bak ben 7 aydır işsizim iş arıyorum tecrübeliyim birde bulamadım hala psikolojim bozuldı artık

• Hocam siz ben olabilir misiniz acaba yalnız sınavlar farklı:D benim de sözlenmem bende de para yok :D

• Erkek olmak zor zanaat

• ben de kpss başlasam mı diye düşünüyorum

83 aldım 2022 kpss den ama +90 almam gerek

90 ları aşmak cidden daha zor geliyor mevcut işe mi odaklanmalı bilmiyorum. size kaç lazım

• Rubai R kullanıcısına yanıt

Hocam bana KPSS'den 78-80 arası, eğitim bilimleri sınavından 83-84 arası lazım. ÖABT'den de toplamda 80-82 gelirse atanırım.

• Cümleten Allah yardımcımız olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.