Şimdi Ara

BIKTIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç kere format attım kaç kere oyunu silip yeniden yükledim düzelmiyor yeni format cdsi yazdım yeniden format attım yeniden kurdum şu oyuna girerken yüklüyor %60 - %70 lerde bug splat diye bir hata cıkıyor karsıma pcyi kapıyorum acıyorum gine aynı hata kaç tane leave yedim kaç defeat eklendi kafayı yicem şunun çözümü yokmu ya ??? !!!

• LOL Replay açıkmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakican

LOL Replay açıkmı

Yokki lol replay :(
  • Hata resmini gonderebilirmisin?
  • Ekran kartı driverlarını güncelle abode programlarını güncelle güvenlik duvarı varsa kapatıp dene herhangi engelleyen birşey bide şu linke bak derim
    https://support.leagueoflegends.com/entries/20739888-bug-splat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Hata resmini gonderebilirmisin?

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Ekran kartı driverlarını güncelle abode programlarını güncelle güvenlik duvarı varsa kapatıp dene herhangi engelleyen birşey bide şu linke bak derim
    https://support.leagueoflegends.com/entries/20739888-bug-splat
    birdaha çıkarsa resim gonderirim adobe programları güncel ekran kartına bakıcam teşekkürler...

• bazı antivirus programlari bu oyunu engelliyo yukarda arkadasin dedigi gibi buna benze programlar varsa bi kaldir bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

bazı antivirus programlari bu oyunu engelliyo yukarda arkadasin dedigi gibi buna benze programlar varsa bi kaldir bakalim

Antivir yokki bende :( bu arada gine hata verdi gine giremiyorum oyuna :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

bazı antivirus programlari bu oyunu engelliyo yukarda arkadasin dedigi gibi buna benze programlar varsa bi kaldir bakalim

Antivir yokki bende :( bu arada gine hata verdi gine giremiyorum oyuna :(

hatanin resmini koy bakalim neymis
  • Tamam
  • [img=http://img1.loadtr.com/k-769620-BUG_SPLAT.jpg][/simage] hata bu işte :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmoPlayer -- 17 Şubat 2012; 14:10:39 >
  • Yok mu yardım edicek ?
  • acilan ilk ekranda play yazilan ekrani kast ediyorum o ekranin sag ust kosesinde carka benzer bi ikon var orda. repairi tikla bakalim onaricakmi
  • Aynı hata bendede ilk yüklediğimde oluyodu sorun güvenlik duvarının oyunu engellemesi güvenlik duvarı ayarlarından oyuna izin verirsen sorun ortadan kalkmış olur ayrıca bu sorun directx güncel deilsede ortaya cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya valla varya bu arkadaşa üzüldüm ya adamın yapmadığı kalmadı LOL e giremiyo , yapmadığı işlemde kalmamış inşallah ona dediğim repair yada
    Kqpeli arkadaşın dediklerinden biri olur
  • Yeniden hata yeniden hata repair yaparken mavi ekran verdi bu ne şaka mı sinir krizine giricem :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmoPlayer -- 17 Şubat 2012; 17:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kqpeli

Aynı hata bendede ilk yüklediğimde oluyodu sorun güvenlik duvarının oyunu engellemesi güvenlik duvarı ayarlarından oyuna izin verirsen sorun ortadan kalkmış olur ayrıca bu sorun directx güncel deilsede ortaya cikiyor

G.duvarını kapadım ve izin ver yaptım yine hata yine hata yine hata
  • Birisi bana oyun için kurduklarını sayarmı ? mesela DirectX 9.0C gibi
  • quote:

Birisi bana oyun için kurduklarını sayarmı ? mesela DirectX 9.0C gibi

abi valla aklıma başka bişeyde gelmiyoki hemen hemen herşeyi denedik ya bendede bu hata bi kaç defa çıkıyodu ama nasıl biliyon mu oyunu kazanıyoduk yada kaybediyoduk istatistikler çıktığında hata veriyodu bende send report diyodum ya eğer ingilizcen varsa kapsamlı bi yazı yaz istersen LOL supporta belki onlarda yardımcı olur
  • quote:

quote:

Birisi bana oyun için kurduklarını sayarmı ? mesela DirectX 9.0C gibi

abi valla aklıma başka bişeyde gelmiyoki hemen hemen herşeyi denedik ya bendede bu hata bi kaç defa çıkıyodu ama nasıl biliyon mu oyunu kazanıyoduk yada kaybediyoduk istatistikler çıktığında hata veriyodu bende send report diyodum ya eğer ingilizcen varsa kapsamlı bi yazı yaz istersen LOL supporta belki onlarda yardımcı olur

bana Leave veriyor ama gine leave verdi gelde cıldırma dotaya devam edicem böyle giderse çıldırmamak eldemi ya ???
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.