Şimdi Ara

Bienvenu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam maça çıkar
    Semti Eminönü
    Henri Bienvenu

• Saç baş yoldurdu adam ayakta duramıyor. Ama kumaşı var çalışmaya devam etsin.
  • Burada ben de zaman zaman eleştirdim ama geriye dönüp bakınca bu eleştirilerin ne kadar yanlış olduğunu anlıyorum. Adamı transferin son gününde alıyorsun. Niang'ın yerine idareten alıyorsun ve adam da bunun farkında. Semih ile başlıyorsun sonradan alıyorsun sesini çıkartmıyor elinden geleni veriyor gol atınca deliler gibi seviniyor hiçbir egosu hiçbir art niyeti yok. Adam tam takıma uyum sağlarken forvet alacağız diyorsun ama adam hiçbir ses çıkartmıyor oynamaya devam ediyor. Tam işte Antalya ve Manisa maçlarında üzerindeki o baskıyla talihsiz goller kaçırınca o biçim eleştiriyoruz adamı. Adam buna rağmen ne zaman sahaya çıksa elinden gelen her şeyi yapıyor. Ligde 34 maçta 8 gol 3 asist yapıyor kupada 3 maçta 4 gol 1 asist yapıyor. Ki bu adam 2. yarı her daim yedekti. Ve futboldan anlayan her adam Bien'de gelecek olduğunu anlayabiliyor. Çok kaliteli bir yedek şahsen. Gitgide daha gelişirse Alex gittikten sonra Sow-Bien ikilisini izleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Saç baş yoldurdu adam ayakta duramıyor. Ama kumaşı var çalışmaya devam etsin.

YOK ARTIK DİA KALEYE VURMASA VERSE BİEN'E DAHA 70. DAKİKADA SKORU 3-1 YAPACAKTI

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
    opel astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Burada ben de zaman zaman eleştirdim ama geriye dönüp bakınca bu eleştirilerin ne kadar yanlış olduğunu anlıyorum. Adamı transferin son gününde alıyorsun. Niang'ın yerine idareten alıyorsun ve adam da bunun farkında. Semih ile başlıyorsun sonradan alıyorsun sesini çıkartmıyor elinden geleni veriyor gol atınca deliler gibi seviniyor hiçbir egosu hiçbir art niyeti yok. Adam tam takıma uyum sağlarken forvet alacağız diyorsun ama adam hiçbir ses çıkartmıyor oynamaya devam ediyor. Tam işte Antalya ve Manisa maçlarında üzerindeki o baskıyla talihsiz goller kaçırınca o biçim eleştiriyoruz adamı. Adam buna rağmen ne zaman sahaya çıksa elinden gelen her şeyi yapıyor. Ligde 34 maçta 8 gol 3 asist yapıyor kupada 3 maçta 4 gol 1 asist yapıyor. Ki bu adam 2. yarı her daim yedekti. Ve futboldan anlayan her adam Bien'de gelecek olduğunu anlayabiliyor. Çok kaliteli bir yedek şahsen. Gitgide daha gelişirse Alex gittikten sonra Sow-Bien ikilisini izleyebiliriz.

İşte en çok bu yüzden seviyorum. Adam her zaman mücadele ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

quote:

Dia'da kredilerini tüketiyor yavaş yavaş. Bienvenü krampon seçimini yanlış yaptı sanırım ayakta duramadı hep yerde gördüm.

Caner Erkin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DAMİR KARA

quote:

Dia'da kredilerini tüketiyor yavaş yavaş. Bienvenü krampon seçimini yanlış yaptı sanırım ayakta duramadı hep yerde gördüm.

olsun ama en azından bugün galibiyetin mimarlarından birisi . dediğin gibi dia resmen döküldü dia orada verse daha 70, dk 3-1 olurdu ve bom boş kaleydi atardı bien . bu maçta 4'ü 5'i görürdü

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
    opel astra

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

Çok seviyorum la Bien'i neden bilmiyorum

"Ilık detected" demesinler hocam sonra biz de seviyoruz kendisini ama "" falan yok ortada

• henri bienvenu çok eleştırdımde haksız çıkardı beni helal olsun seviyorum adamı

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

Orijinalden alıntı: Something

Çok seviyorum la Bien'i neden bilmiyorum

"Ilık detected" demesinler hocam sonra biz de seviyoruz kendisini ama "" falan yok ortada

Özer'le ilgili bana ılık demedilerse bunun için demezler merak etme

• Bienvenu bana Semih'ten daha çok güven veriyor. En iyi yaptığı şeylerden biri de fakeleri..

Bu arada twitterdan,
    God is great...Fenerbahçe is good.
    yazdı bi' 10 dakika once filan.
  • Gittikçe iyi olmaya başlıyor gibi geldi bana sanki..
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • bienvenu mücadele ediyor en azından ayağı sağlam basıyor.. semih gibi kendini yere atıp durmuyor.. bencede kumaş var tam 4-4-2 lik sistemde cok iyi oynar

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Sow'la coşarlar.

Mutabıkız

██ IYou ██
    ██ Fenerbahçe ██
  • Anri Biyenvenü diye telafuz edince çok karizma duruyor

Şaka bir yana adamda gelişim var. Gelecek sezon takımda kalmalı bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.