Şimdi Ara

bi start-up kurmak istiyorum fikre ihtiyacım var fikir iyi olursa ortaklık vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aklınızda çeşitli proje fikirleri (app olabilir web sitesi olabilir platform olabilir...) varsa yorum veya özel mesaj olarak gönderebilirsiniz. tek cümleyle özetleseniz dahi yeter

eğer aklıma yatan bir şeyler olursa ve hayata geçirmeye karar verirsem yüzdelik pay vereceğim

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

-data logger yap hacı.dakikada 1 kez veri upload etsinler sitene ve son 2 yılı grafik olarak izleyebilsinler.

seçenekli yap. mesela dakikada 100 veri upload edip 1 yıl kayıt istiyorsan fiyat şu, 30saniyede 20 veri upload edip 2 yıl kayıt görmek istiyorsan fiyat şu.. gibi..

bana böyle bir site lazımda şuan :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

veri analizi için kullanılan binlerce tool yok mu hocam?

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

varda verilerin internete upload edilip heryerden ulaşılması işi biraz farklı. var mı bu hizmeti ücretsiz veren? varsa kullanayım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.