|
bütün mutsuzluğum depresyonum bundan sanki. şuan elini tutacağım pembe saçlı vegan babasıyla sorunlu siyah giyimli bi kız olsa bütün depresyonum gidecek gibi. |
|

|
bütün mutsuzluğum depresyonum bundan sanki. şuan elini tutacağım pembe saçlı vegan babasıyla sorunlu siyah giyimli bi kız olsa bütün depresyonum gidecek gibi. |
|
Music video by Redd performing Askti Bu. (C) 2011 SONY MUSIC ENTERTAINMENT TURKEY https://www.youtube.com/watch?v=elu-7bBRV9gŞu klibi izle. Sevdiğin birinin olması güzel bir şey ama o zamanlar da yeni sorunların olacak. |
|
|
başka sorunların varsa , sevgili onları düzeltmiyor bir çok kızla denedim bunu bu son 6 ayda. en başta güzel oluyor , sorunları unutuyorsun bir süre. ama ardından her şey eskiye döner : ) |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Mart 2022; 3:43:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kızlar güzel mi kanadada ahh ahhhhhhhhhhhhh |
|
|
|
Sevgilisine bağlı. Düzgün, akıllı ve sevgisine sadık bir tipse hayatına çok güzel bir + katar. Ama cringe boş saçma bir tipse bununla birlikte nazını tribini falan çekiyorsan ve cinsel açıdan bir yaklaşımı da yoksa iğrenç ötesi bir şey oluyor. |
|
ben... herkesin sevgilisi var gibi geliyor. ilgi ve sevgi ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyorlar. dışarıya çıkarken yanlarında arkadaşları oluyor lan en azından. gün içerisinde konuşabileceğin ve birlikte mutlu hissettiğin biri oluyor. hormonal olarak da iyi olmalı. insanın hayatı düzene giriyordur eminim. ruhsal olarak da stabil hissetmeye başlıyorsundur belki. bir olgunlaşmışlık falan oluyordur. fakat muhtemelen bir sıkıntı çıkarsa misliyle acı çekiyorsundur. birinin kaybı nedeniyle aciz kalmak berbat bir şey olmalı. iplerinin birinin elinde olması da öyle. her insan biricikse başka birini kendi dünyana almak kendinden bir şeyler kaybetmene neden olur. tüm bu nedenlerle pek yeltenmiyorum buna. insanlar kötülük dolu ve onlara bağlı kalmak istemiyorum. tek başına daha iyi gibi... fakat keşke şu sevgi ihtiyacını giderebilsek. bir de her yerde "yalnız kalanlar kötüdür!" propagandası yapılmasa. beni kötü ve baskıdaymış gibi hissettiyor. sanki böyle işlere bulaşmadığım için anormalmişim gibi düşündürülüyorum. bu ayrıyeten moralimi bozuyor. |
|
Bak geçen bir kız yazdı. Artık evlilik çağına geldim, ancak kız öyle bir saldırıyor ki mesajlar, fotoğraflar, hikayeler, aramalar vs vs.. Günün 18 saatini sanki onunla geçirmemi istiyor gibiydi. 2 Sene önce de başka bir kız tarafından aldatılınca kendime bir söz verdim, bir daha kendinden taviz vermek yok diye. Çok seversem başka tabi ama o zamana kadar hayatın düzelmez, seni yorar. Hadi iyi akşamlar. |
|
naptın iş buldun mu |
|