Şimdi Ara

bi fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiz arkadasim 2 gundur degisik davraniyor yani eski samimiyet yok konusmaya calistim sonra konusalim dedi birazdan aricam bisemi oldu bisemi demek istiyorsun diyorum yok diyor ama bise olmus belli eger ayrilmak isterse nasil tepki vereyim bi akil verin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi yardim up :(

• Eğer ayrılmak isterse üstüne fazla düşme kendini birsey sanmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Eğer ayrılmak isterse üstüne fazla düşme kendini birsey sanmasin

Soguk davraniyor icimden ayrilcak gibi bir his var hocam ustune hic mi dusmeyiyim biter direk ozamab

• Biraz iliskini açıklarsan yardımcı olabilriz

• quote:

Orijinalden alıntı: TabiriCaiz

Biraz iliskini açıklarsan yardımcı olabilriz

Hocam pazar gunu gelicem demistim ona darildi biraz ama ben bugun gidiyorum yanina supriz olsun diye niye soguk davraniorki bi anda

• İçimden geldi diyip kendisine ufak bir süpriz hazırla cıvkını çıkarmadan. O anki tepkisini bir ölç bakalım genelde en çok o tip anlarda belli ederler kendilerini böyle durumlarda
  • ye onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

İçimden geldi diyip kendisine ufak bir süpriz hazırla cıvkını çıkarmadan. O anki tepkisini bir ölç bakalım genelde en çok o tip anlarda belli ederler kendilerini böyle durumlarda

Hocam okula pazar gelicem dedim ama dayanamadim habersiz bugun gidiyorum o okulda suan supriz yapicam zaten hediye aldim ama pazar gelcegime dargin olabilir sirf bu yuzden ayrilmasi sacma gelir konustugumuzda

• Konustuk ve ayrildik ustelemedim bende

• M.Dexter kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi saçma zaten büyük ihtimal aklı sıra trip atıyor gidince alırsın gönlünü bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

Dediğin gibi saçma zaten büyük ihtimal aklı sıra trip atıyor gidince alırsın gönlünü bir şekilde

Hocam konustum telefondada hala bilmiyorum.diyor yanina gidicem inince ilk ayrilirsada bise demicem sevseydi gitmezdi yani

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 8 Ekim 2014; 18:10:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.