Şimdi Ara

Bi bakın bende okb mi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar heryerde okurdum bunu dün de okurken aynı seylerin bende de olduğunu farkettim mesela durup dururken telefonu elimden atma isteği geliyo arabada deniz kenarında falan durduk yere bazen aklıma balkondan atlamak geliyo hatta bazen iskence ile ilgili şeyler düşünüyorum farkında olmadan ve kafamdan atamiyorum bir takıntı da var bir yere 1 3 5 10 kere dokunmazsam rahatsız oluyorum mesela 4 kez dokunmussam 5 .kez dokunuyorum sanırım bende sadece obsesif kısmı var düşünceleriniz neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Humi

Okb var. Bir psikiyatrist ile gorusmeni tavsiye ederim. Cok bi sorunun yok rahat ol :)

Hocam aslında hayatıma etki edecek düzeyde değil herkes bahsediyordu okbden bunların okbden olduğunu bilmiyordum

• Herkeste az çok takıntılar var , psikiyatriste gitmelisin en kısa zamanda.Bir de o dokunma olayını bırak ona kompulsiyon deniyor hastalığın sana yaptırmaya çalıştıklarını yapma.İlk başlarda içinde bir sıkıntı olacak ama maruz kaldıça geçecek bana güven.

şey oluyo boyle bakıyorum biyere

etraf dans ediyo

su gibi akıyo

odaklandıgım yer hariç

sonra noluyo biliyo musun

bilmiyosun

keşke bilsen
  • 1-3-5-7 kere yapma olayı bendede var ama istediğim zaman yapmayabiliyorum yani bi anlık yapmasam ne olacak ki diyerek durdurabiliyorum kendimi ama bilinçsiz kendi halimde yürürken otururken bile böyle şeyler olabiliyor abartmamak gerekiyo bence başka şeylerde vardı atlatabiliyorum ben.Sende denesen yani bi uğraşın hobin var mı bilmiyorum onunla uğraş varsa eğer başka şeyler düşün.Sonuç olarak o hareketleri yapmayabileceğini yapmazsan bi kötülük olmayacağını beyninin anlaması gerekiyo

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.