Şimdi Ara

Bi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yaşındayım. Okuldan mezun oldum. İş buldum ama bazı şeyleri kafama fazla takmam sebebi ile(nasıl kıyafet giymeliyim, ağzım kokuyor mu, gözümde çapak var mı, ağızım kokuyorsa ağzın kokuyor derler mi, öğle yemeği nasıl ve ne yenecek, eğer sevmediğim bir yemek gelirse ne yapmalıyım, aç kalırsam ağzım kokar mı, sivilcelerimden rahatsız olurlar mı, kıyafetlerimle dalga geçerler mi, verdikleri öğrettikleri işi yapabilir miyim, acaba yanlış bşr şey yapar mıyım diye ve bunlar gibi diyemeeiğin onlarcası yüzünden midem bulanıyor ve ishal oluyorum) işi bıraktım. Şuan markette vasıfsız elemanlar ile beraber çalışıyorum(vasıfsız derken küçümseme yok). Yine de kendi işimi aradığımda aynı korkular başlıyor. İşe gelip giderken iş yerşeri ve plazaların öünden geçiyorum ve içeri giren çıkan insanlar benden çok üstünmüş gibi geliyor.

Sivilcelerim sekizinci sınıfa giderken başladı ve çocuklar dalga geçerdi. Lise de ise ağzımın çok pis koktuğunu tüm sınıfın önünde söyledi yanımda oturan insansı yaratık. O an hissettiklerimi hayal bile edemezsiniz.üniye giderken birisi niye sürekli aynı kıyafetleri giydiğimi sordu.

Bu arada sivilcelerim ve ağız kokusu için tabiki doktorlara gitmiştim. Sivilceler ergen döneminde normal dendi. İki farklı hastaneye gidip kan vermiştim her hangi bir ilaç vermediler. Sonraları ise strese bağladılar ve krem falan verdiler. Ağuz kokusu için de bir yirmilik diş çektirdim ve iki diş doldurdum. Ama hala kokuyormuş gibi geliyor ve insanlarla yüz yüze iletişim kuramıyorum. Lütfen bana yardım edin, çok çaresizim.

Hiç erkek kız arkadaşım falan olmadığını söylemiyorum bile...

Edit: telefondan yazdığım için imla hataları var bir ara düzeltirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 4 Nisan 2016; 13:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.