< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bi akıl verin

-
-
Destek personeli falan bile zor o puana, çok sağlam kpss çalışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ne yapıyım hocam ?
-
Siz fakültenizi bitirin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok o anlamda demedim neyse
-
okuldan mezun olursan elindeki diploma ile kpss b kadrolarında kendine yer bulamazsın. ancak uzamn, ast subay ve polis lik şansın olur ki onların şartları da gayet ağır.
ama düzgün bir bakanlıkta vkhi olarak(veri hazırlama düz memur) çalışmaya başlar isen en kötü şartlarda 40 bin maaş ile işe başlarsın. sonrasında önce okulunu bitirirsin/ yada bulunduğun bakanlıkla alakalı 2 yıllık ta bitirebilirsin.
mesela 18 yaşında tıfıl ın biri güvenlik sertifikası almış. orta öğretim kapss den 80 c-82 gibi bişeyle hoop tarım bakınlığına atanmış. en alttan başladı. 40 bin cepte ve bu velet daha portalakda c vitamini. birde tutturmuş özel eğitim öğretmeni olacam diyo. 1 veya 2. sınıfta. halbuseki salağa dedik 2 yıllık su ürünleri bitir ondan sonra bir görevde yüksel me kafadan maaş 54-55 bin. zaten öğretmenler ek dersle felan bu kadar ancak ya alıyor ya almıyor ama kafa kalın yok öğretmen olacak. o okul bitse bile tarımda öğretmen diplomasının ancak üzerine oturur.
sözüm size değil yanlış anlamayın. insanın önüne fırsat geçince değerlendirmesini bilecek.
diyelim tekniker oldun. ondan sonrada yatay geçişle yada direk yks ile su ürünleri müh. bölümüne. hasbel kader orayıda bitirdiğinde maaş 65 bin. hop oldun sana mühendis. ha daha sonra istersen yarım kalan mat. öğretmenliğinide tamamla ama inan anlattığım yöntemle daha kolay ilerlersin.
aynı yöntemi orman da veya çevre şehirciliktede yapabilirsin.
ama bi adalette yapamazsın. asla tavsiye etmem. adalette ünide bitirsen vkhi yada mübaşir olursun alacağın maaş 40-45. yükselmek desen 100 kişiden 2-3 kişi ancak müdür olabilir. adalette bütçe hakim savcılarda olduğundan diğerlerinin maaşları çok düşük.
önce yüksek kps puanı sonrada tercih yaparken şehir tercihleri nden ziyade yükselme şansı olan yerleri seçebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X