Şimdi Ara

Bg resminin sabit kalması...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu nasıl yapacağız?www.internet.com.tr/digital burada ben bir bg hazırladım fakat sayfayı aşşağı kaydırıdıkça devam edip tekrar başlıyor. Ben bunun sabit olmasını istiyorum. Sayfaya css eklemeden nasıl çözerim bunu? Saygılar...

• resmin boyutunu sayfa boyutuyla eşitlersen olur. bunu da fireworks te çok kolay yapabilirsin
  • O dediğin olmaz cünkü haber eklendikce site asagı iniyor her dakka onla ugrasılmaz
  • o şekilde yapmazsında arka olanı sabit yaparsın o şekilde sabit kalır arka plan sen scrollu indirdikçe sadece sayfanın içi hareket eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

o şekilde yapmazsında arka olanı sabit yaparsın o şekilde sabit kalır arka plan sen scrollu indirdikçe sadece sayfanın içi hareket eder.

ali abi onu diyorum işte yaw? ne ekliyorduk script tagları arasına repeat="norepeat" olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 20 Ocak 2006 15:15:14 >
  • <body bgproperties="fixed" background="resim.jpg">

Bu kadar basit
  • Massacre saol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

Massacre saol.

Önemli deil
  • Paylasım gormek cok guzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

<body bgproperties="fixed" background="resim.jpg">

Bu kadar basit

massacre saol ya. bir ara ben de sormuştum, örn:http://www.macromedia.com sitesindeki bg nasıl hep sabit kalır diye.

mr_boombastic güzel söylemiş=)
  • yalnız siteden midir nedir olmuyor.. yada template'deki css'i silmediğim için olmuyor.. neyse yine de saolasınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.