Şimdi Ara

BF4 Ping Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20mbit hibernet kullanıyorum. Normalde speedtest te pingim 150-160 ms civarlarında ama BF3 te çok sorun olmuyordu. Ama ne zaman BF4 aldım benim için işkence başladı. Genelde pingim yüksek diye oyundan atılıyorum veya kendim çıkıyorum. Hatta dün aynı helikopterde uçtuğum eleman pingim yüksek diye helikopterden atlamamı istedi.

Bu ping sorunu için herhangi bir iyileştirme yapma imkanı var mıdır?

• pingin normalde 20 30 civarı olması lazım bf4 de Türk serverlar onlara girmeyi dene ayrıca bilgisayarında virüs olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nekan

pingin normalde 20 30 civarı olması lazım bf4 de Türk serverlar onlara girmeyi dene ayrıca bilgisayarında virüs olabilir

700-900 ping görüyorum. Sistemde orjinal mcafee yüklü.
  • 8 mbps Almanya serverlarında 50 70 arası pingim oluyor.
  • 700 Ping anormal derecede fazla bende 20 Mbit Fiber var pingim Türk sunucularda 10-20 arası oluyor. sende büyük ihtimal virüs var ccleaner veya benzer programlarla bilgisayarını temizle bence bilgisayarının format zamanı gelmiş
  • quote:

700 Ping anormal derecede fazla bende 20 Mbit Fiber var pingim Türk sunucularda 10-20 arası oluyor. sende büyük ihtimal virüs var ccleaner veya benzer programlarla bilgisayarını temizle bence bilgisayarının format zamanı gelmiş

Bir kontrol edeyim.
  • quote:

700 Ping anormal derecede fazla bende 20 Mbit Fiber var pingim Türk sunucularda 10-20 arası oluyor. sende büyük ihtimal virüs var ccleaner veya benzer programlarla bilgisayarını temizle bence bilgisayarının format zamanı gelmiş

Virüs taraması yaptım hemde 2 ayrı programla. Sürekli 999 ping görünüyor. Çıldıracağım verdiğim 96 liraya mı yanayım elimde başka bağlantı seçeneği olmamasına mı bilemedim.
  • Çok saçma ama win 8 i 8.1 e update edince ping yabancı serverlarda 94 e kadar düştü ki benim için büyük olay
  • Alman serverlarında 68-70 ping alıyorum.
  • bf3 te türk server yoktu izin verilmiyordu sanırım bf4 te varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StickyGreen

bf3 te türk server yoktu izin verilmiyordu sanırım bf4 te varmı?

evet az sayıda bile olsa hatta çok çok az sayıda bile olsa var. Ama zamanla çoğalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Arkadaşlar 20mbit hibernet kullanıyorum. Normalde speedtest te pingim 150-160 ms civarlarında ama BF3 te çok sorun olmuyordu. Ama ne zaman BF4 aldım benim için işkence başladı. Genelde pingim yüksek diye oyundan atılıyorum veya kendim çıkıyorum. Hatta dün aynı helikopterde uçtuğum eleman pingim yüksek diye helikopterden atlamamı istedi.

Bu ping sorunu için herhangi bir iyileştirme yapma imkanı var mıdır?

Hatta dün aynı helikopterde uçtuğum eleman pingim yüksek diye helikopterden atlamamı istedi.
    istemsizce güldüm
  • Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll_FEAR

Aynı sorun bende de var. Çözüm bulabilen var mı?

Kardeş serverlar mı sorunlu nedir. Bazen 90ms ama genelde 999ms goruyorum. Port açtım ondan sonra 90ms leri görmeye basladım. Ama sorun tamamen duzelmedı.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    En son gelen server updateden sonra pingim hep 999 olarak gözüküyor (Türk serverler de dahil) anlamadım ben de.
  • quote:

En son gelen server updateden sonra pingim hep 999 olarak gözüküyor (Türk serverler de dahil) anlamadım ben de.

Port açmayı denedin mi?
  • quote:

quote:

Port açmayı denedin mi?

Evet port açık. Hızım 8mbps fakat 3e düşmüş durumda. Daha önce minimum 70ms ile oynuyordum yabancı serverlerde. Şuan server listesinde az pingli server bile bulamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Port açmayı denedin mi?

Evet port açık. Hızım 8mbps fakat 3e düşmüş durumda. Daha önce minimum 70ms ile oynuyordum yabancı serverlerde. Şuan server listesinde az pingli server bile bulamıyorum

sende benim gibi akk a takılmışsın. Sayaç sıfırlandı birde şimdi, dene bakalım

• Helikopter olayı iyiymiş 150 ping bile fazla . Ben 60-70 ping de oynuyorum pingi 10-20 olan bir adamla karşılaşınca fark ediyorsun . Zaten oyun 80 i geçince koşarken filan saçmalamaya başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Helikopter olayı iyiymiş 150 ping bile fazla . Ben 60-70 ping de oynuyorum pingi 10-20 olan bir adamla karşılaşınca fark ediyorsun . Zaten oyun 80 i geçince koşarken filan saçmalamaya başlıyor

Eleman psikolojimi bozdu Ben ping 80-90 olunca 8-9 olmuş gibi seviniyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.