Şimdi Ara

BF4 Noob'uyum :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün başladım bf4'e ps4'ümde. önceden de xbox 360 ve ps3 sahibiydim ancak fpsleri genelde pc'de oynuyordum. bf4'te sıfır oynadım resmen. arkası dönük adamlar bile vurdu beni :O noob'ların takıldığı bir server falan var mı? yoksa aim'i nerede geliştirebilirim? bir de çevreye dikkat kesilemiyorum nedense. bunu nasıl çözdünüz siz? 23 inç ekranda oynuyorum ama sağdan soldan gelen adamları fark edemiyorum :/

• Ben Ağustos ayından beri fps oyun türünü ps4 üzerinden oynuyorum. İlk başlarda ölüm gibiydi resmen hiç adam vuramıyordum. Sonra forumdan birisi sensitive ayarlarını yavaş yavaş yükseltmemi söyledi. Geliştirdikçe sensitive arttırdım ve yavaş yavaşta silahların özelliklerini ve parçaların kullanımlarını öğrendim ve her an tetikte bir gözüm mini mapte oynamaya başladım. Şimdi çift haneli sayılara rahat çıkıyorum. K oranım D oranımdan daha yüksek olmaya başladı hatta 1.olduğumda oluyor ama 1.olmak içinde sadece kill önemli olmuyor. Puan kazanmak için bir sürü yöntem var. Yavaş yavaş gelişireceksin gözünü mapten ayırma zaten birazdan fps konusunda daha da usta birileri gelir daha çok yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle katılıyorum arkadaşıma. Sabır et sonuç olarak bilgisayarda da fps türüne ilk başladığında da çok iyi oynayamazsın yavaş yavaş alışkanlığın değişir ve alışırsın.
  • Oynamadıysanız Hikaye modunu da bir oynayın isterseniz fps'ye alışmak için daha güzel olur bence. En azından online'daki gibi en küçük hatanda ölmezsin

• Online da test range de var hareketli hareketsiz hedefler araclar vs.. tek basina gelistirebilirsin

• test range ve single'dan devam edeceğim cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

• İlk degilsin son da olmayacaksin. Hepimiz oyle basladik, ezik hissettik, sonra alistik ve simdi düşmanın agzina agzina sıkıyoruz mermileri zevk almasan da, sıkılsan da inatla devamlı oyna... 1 hafta sonra arada ki gelişimi farkedeceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.