Şimdi Ara

BF3 ve Windows 8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Origin live chatten tam 20 degisik adama sordum. Adamlar neredeyse system 32 yi sildircekti bana yok arkadas windows 8 de multiplayer oynayamiyorum

Bi çözüm var mı beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Origin live chatten tam 20 degisik adama sordum. Adamlar neredeyse system 32 yi sildircekti bana yok arkadas windows 8 de multiplayer oynayamiyorum

Bi çözüm var mı beyler?

Windows 7 64-Bit. Windows 8 Beta kullanılır mı hiç

İntel Core İ7 930 // Sapphire HD 7850 OC Edition
    // Gigabyte X58A - UD3R // Cooler Master HAF 912 // Kingston DRR3 1333 Mhz 2x2 GB Ram

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Origin live chatten tam 20 degisik adama sordum. Adamlar neredeyse system 32 yi sildircekti bana yok arkadas windows 8 de multiplayer oynayamiyorum

Bi çözüm var mı beyler?

Windows 7 64-Bit. Windows 8 Beta kullanılır mı hiç

8 e bir alış 7 nin yüzüne bakar mısın

• nette oynayan var mı hiç onlara danış bir de.
    The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
    How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • oynayan vardı 8 de bf3 ü. sende bi problem var galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben W8'de oynuyorum hiçbir problem yaşamadım, bir kere W8'de W7'deki gibi Core-Parking yok, Cpu'yu kısıtlamıyor. Daha performanslı yani.

Orijinalden alıntı: mericgenc

Ben W8'de oynuyorum hiçbir problem yaşamadım, bir kere W8'de W7'deki gibi Core-Parking yok, Cpu'yu kısıtlamıyor. Daha performanslı yani.

W8 çıksa da geçsek, 1.5 yıldır format atmıyorum sırf 8'e geçicem diye

Bi çözüm var mı beyler?

sende bır sorun olmalı ben daha once yukleyıp oynadım , karsılastıgın sorunu tam olarak yazarsan belkı cozum bulunur..
    Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA 6 Gb/sn | Corsair Force GT 60GB Sata3 Ssd | SAMSUNG S23A700D 23" 2ms Full HD HDMI Led 120Hz 3D Monitör | Amd FX8120 | Kingston Hyperx 16GB DDR3 1600MHz(4x4GB) | ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3 DDR3 2133MHZ (O.C.) | ASUS R9 280X GİGABAYT R9 280X|cyborg rat 5 mouse|saitech gamepad controller

• Bugün veya yarın Windows 8 Pro Final RTM 915522 yükleyip deneyeceğim baya övdüler windows 8 i sonuçları buraya yazarım
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

quote:

Ben W8'de oynuyorum hiçbir problem yaşamadım, bir kere W8'de W7'deki gibi Core-Parking yok, Cpu'yu kısıtlamıyor. Daha performanslı yani.

Hocam şuan kullandığım sürümü gayet hatasız, W8 Pro Build 9200 kullanıyorum. Tek sorun, aktivasyonu yok

• quote:

quote:

quote:

Hocam şuan kullandığım sürümü gayet hatasız, W8 Pro Build 9200 kullanıyorum. Tek sorun, aktivasyonu yok

Hocam 64 bitliğinin linki varsa pm atabilir misin? yanlışlıkla 32 bit almışım arkadaştan şimdi o kurulu ram yerlerde

• quote:

quote:

quote:

O nedenle bekliyorum işte bi daha format atıp full sürümü yüklemek istemiyorum

• Oyunun yedeği olmasına rağmen origin üzerinden kuramıyorum, illa download mu etmemiz gerekiyor? Yok mu Windows 8 için yedekleme dosyalarının nasıl kullanılacağı?

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Oyunun yedeği olmasına rağmen origin üzerinden kuramıyorum, illa download mu etmemiz gerekiyor? Yok mu Windows 8 için yedekleme dosyalarının nasıl kullanılacağı?

http://forum.donanimhaber.com/m_64774953/tm.htm
    Burdaki yontemi denedinizmi .

Bu arada bende indirip kurmayı düşünüyorum . Son formatdan sonra sürekli kapat hatası alıyorum temiz bir kurulum yapmam gerekicek tekrar. Kurmuşken 8 kurup bir göz gezdirmek istiyorum açıkcası .

Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

http://forum.donanimhaber.com/m_64774953/tm.htm
    Burdaki yontemi denedinizmi .

Bu arada bende indirip kurmayı düşünüyorum . Son formatdan sonra sürekli kapat hatası alıyorum temiz bir kurulum yapmam gerekicek tekrar. Kurmuşken 8 kurup bir göz gezdirmek istiyorum açıkcası .

Linkte ki öneriyi ele alarak yükleme yaptım ve başarılı Windows 8 Enterprise sürümünde. Teşekkürler yardım için.

• Valla Windows 8 Pro sürümde kullanıyorum.Aktivasyonuda yaptım.Hiçbir sıkıntı yok.Eğer Fifa 12 yi Windows 8 de çalıştıramayan olursa tekrar format atıp mail hesabı girmeden yerel hesap oluştursun ve yerel hesap isminde türkçe karakter bulunmasın.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.