Şimdi Ara

BF3 ve MW3 Arasındaki Savaş Büyüyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisinin de oyun içi videolarını izledik ve EA de BF ye bi hayli fazla güveniyo ve kendilerinden eminler.Dediğim gibi EA stratejik bir firma ve ne yaptığını cok iyi biliyor.Yalnız dikkatimi çeken bi olay da şu EA kendi oyunu hakkında konusuyo hep ACTI ise karşı firma ve onun oyunu hakkında yani fark burda zaten :)

Orijinalden alıntı: wer43

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    CoD oyun mu ya BF3'ün yanında yüzüne bakarsam ne olayım.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • BF3 diorum baskada bişi demiyorum oyun cıksında cod mu bf mi herkes görür !
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Mw3 hala aynı grafik motoruyla tasarlanıyor. Hala aynı oynanış dinamikleri var. Mw3'ü sattıracak olan Call Of Duty ismi olur bana göre. Oynanış videosunda yenilik görebilen var mı? Battlefield 3 ise gerçekten yeni nesil grafik ve fizik motoruyla alınmayı hak eden bir oyun bana göre. Multiplayer modu da müthiş olacaktır sonuçta Battlefield.

Fanboy falan da değilim sadece Activision'a kızgınım. Senelerdir aynı oyunu getirip bize yediriyorlar. Bir grafik ve fizik motorunu değiştirip daha sağlam şekilde çıkmalarını beklerdim bu sebeple hayal kırıklığına uğradım. Ama hikayesi güzel olacaktır o kesin.

Call of Duty seviyorum yanlış anlaşılmasın öyle olmasa Black Ops'u Türkçe'ye çevirmezdik :) Sadece MW3 hayal kırıklığı gibi geliyor bana. Battlefield 3 ise heyecanlandırıyor.
  • erdinç iyikulun yaptıgı lu son video incelemelerden birinde yaptıgı bir benzetmeyı soylemek ıstıyorum.. cod aynı yemegı sunuyor... ustunu sosluyor.. artık okadar çok sos koyuyor ki kötü bir tadı oluyor '''
  • Riccitiello, çok konuşuyor. Sene 2009, Modern Warfare 2'yi, Battlefield Bad Company 2 yiyecek. Alt üst edecek ama olmadı. Satış rekoru olarak MW2'nin yarısına bile yaklaşamadı. Sene 2010 Medal of Honor ile eski FPS krallığını geri alacaklardı ama aynı şekilde Black Ops'a da yetişemedi. Şimdi ise Battlefield 3 ile MW3'ü yenecekler. Grafik olarak şu an COD'dan harika ama Call of Duty serisi işini bilerek yaparken, rekabetten uzakken yani az konuşurken 3 senedir aynı silah ile BF'yi alt etmiş durumda. İnanıyorum ki bu sene de MW3, BF'yi alt edecek. Grafik var sadece, binalar yıkılıyormuş felan hikaye. Şu an BF3 diyenler de koşarak MW3'ü alacaklar. MW3 ön sipariş olarak MW2'yi ve Black Ops'u geçerek Call of Duty rekorunu kırdı. Bunlar konuşsun. Güzel gözüken grafiğe aldanan BF fanlarını da göreceğiz bu sene.

Bu buna benzer bir örnek: Çirkin bir kız vardır. Makyaj yapar, mini etek giyer, hoş konuşur ilgiyi çeker ama yanına gittin mi? Pisliğin tekidir saniye de nefret edersin. Bunun gibi

• Adım gibi eminim senaryo senaryo diyen arkadaşların %90'ı CoD'un senaryosunu doğru düzgün anlatamaz.
    Tek sorun var; Battlefield onca grafikle kötü optimize edilipte orta derece bir sistemde 5-10 fps verirse o zaman Battlefield istediği kadar uğraşsın.SATAMAZ.
    COD'un en büyük artısı PC ye çok iyi optimize olmasıydı.O yüzden çok sattı ya zaten.

BF' dan umutluyum.Adamlar PC oyuncularına konsoldan daha çok değer verdiğini gösterdi.O yüzden iyi bir optimize bekliyorum.
  • Herkes mw3 ün grafikleri ilerletmemesinden bahseder olmuş. Abe insanlar siz mw ile mw2' yi grafikleri içinmi oynadınız ?.Ben senaryo için oynadım.Black opsun grafikleri çok mu iyiydi sanki? . Donma sorunlarını kimse unutmadı.Ama Black opsun hikayesi mükemmeldi. Onu öne çıkaranda bu .Ben bi oyunu grafikleri iyiymiş kötüymüş diye ne ayırdım ,ayırırım bundan sonrada ayırmam .) BF 3 kötü demiyorum ama mw3 gibi sağlam bi senaryoyla geleceğinide hiç sanmıyorum.Ama Bf3'ün grafikleri Mw3'ü ezecek bundan eminim.(Fena eksi yiycem gibi ?!)

08.11.11
  • quote:

Orijinalden alıntı: hik75

yazilari okuyunca kendimi siyaset haberinde zannettim :)

Anlatimmi ?

08.11.11
  • yanlış alıntı :D

08.11.11
  • hik75 vallahi ha sanki siyaset haberi recep bey biizim anamıza küfretti ,uslup ağırlaşıyor gibi laflarda olur.
    Riccitiello:
    - Eğer benim adımı kötü grafikle anarsan ana ana.... neyse sonrasını söylemiyim.
    yada -grafik üzerinden siyaset yapıyorlar yada -oyunu alda git gibi söylemlaer duyarız yakında. bu kızışma daha çok satmak için ama herkes bf3 ün daha iyi olduğunu biliyor keni bile biliyor sayın activision ceo sunun hatta mw den sıkılıp bf3 oynamak istedi ama izin vermediler :D püskevitxD

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

hik75 vallahi ha sanki siyaset haberi recep bey biizim anamıza küfretti ,uslup ağırlaşıyor gibi laflarda olur.
    Riccitiello:
    - Eğer benim adımı kötü grafikle anarsan ana ana.... neyse sonrasını söylemiyim.
    yada -grafik üzerinden siyaset yapıyorlar yada -oyunu alda git gibi söylemlaer duyarız yakında. bu kızışma daha çok satmak için ama herkes bf3 ün daha iyi olduğunu biliyor keni bile biliyor sayın activision ceo sunun hatta mw den sıkılıp bf3 oynamak istedi ama izin vermediler :D püskevitxD
    bf2 süperdi 3'ü merak ediyorum doğrusu

ati radeon hd 3650/everest 230 watt traktör kasa/core 2 duo e7500 with stok fan/foxconn marka bi anakart.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.