Şimdi Ara

BF3 PRODUCT KEY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bugün indirdim bitmeden kampanya açıyorum bunları soruyor ne yapmam lazım originden indirdim

• Aynen aynı sorun arkadşımda var. Kütüphanede kayıtlı olmasına rağmen key soruyor.
  • of ozaman kacirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

Aynen aynı sorun arkadşımda var. Kütüphanede kayıtlı olmasına rağmen key soruyor.

Emin misin öyle olduğuna ? İnşallah silinirde bedava alanlar oyun düzelir.
  • Bende bugün indirdim oyun kütüphane de kayıtlı ama hala product key soruyor.Yardım bölümünde şöyle bi maille karşılaştım.http://help.ea.com/en/article/some-games-wont-activate-in-origin/ Sanırım düzelecek.Sizde bi değişiklik olursa haber edin arkadaşlar !

@
    JeanCold Killah
    celo55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssassinOrhan -- 4 Haziran 2014; 0:26:15 >
  • AssassinOrhan kullanıcısına yanıt
    Sorun tahminime göre pc kaynaklı. Ben arkadaşın hesaba girip oynayabiliyorum. Ama onun pcde denediğimizde hata veriyor. Regedit ayarı gibi bir şey yapılacak büyük ihtimal. Şöyle bi link var deneyin isterseniz :http://help.ea.com/en/article/unable-to-activate-battlefield-3/
  • genel hatami yani

• Genel hata diyemeyiz. Verdiğim linktekileri deneyin çözülecektir. Arkadaşın pc yanımda olsa dener sonucu söylerdim.Yarın hallederim sorunu. Çözümü de size söylerim.
  • @
    ksbrky

Dostum verdiğin linkteki 3 olasılığı da denedim olmadı.Yapabilen varmı arkadaşlar!!!Şu oyunun çalıştığını görüp öyle uyumak istiyorum...

Sıkıntı bütün dünyada devam ediyor.http://answers.ea.com/t5/Battlefield-3/Free-Battlefield-3-but-asking-for-code/m-p/2885964#M113072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssassinOrhan -- 4 Haziran 2014; 1:00:24 >
  • ÇÖZEBİLEN VARMI
  • Aynen dün indirdim ben de olmuyor. MY Games'teki BF3'ün sayfasındaki keyi de girdim kabul etmedi çözebilen var mı
  • Bu nasıl bir saçmalık abiya
  • Bende suan indiyor sorunsuz key filan istemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

Bende suan indiyor sorunsuz key filan istemedi

Sorun indirmede değil hocam. İndirdikten sonra oyunu açarken key istiyor
  • originde playin yanında "i" infoya girin product code var onu girmeyi deneyin
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    elimde 10 tane var herhangi biriynen indiriyorum birde kursun bakalım sorun cıkacakmı
  • beyler bende şuan indiriyorum banada mı sorucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

originde playin yanında "i" infoya girin product code var onu girmeyi deneyin

Denedim kabul etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: wasiligorbacov

originde playin yanında "i" infoya girin product code var onu girmeyi deneyin

Denedim kabul etmedi

AYNEN
  • Sorun vardır düzeltirler rahat olun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.