Şimdi Ara

BF 4 Kısa İncelemem ve Bazı Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle oyunun single bölümü için konuşuyorum belirteyim.

    Sistemim:
    Amd phenom 2 x4 965 3.6ghz
    Gigabyte hd5850 oc. (Default ayarlar değiştirilmedi)
    8gb ddr3 ram
    W7 64 bit U.
    Monitör çözünürlüğüm: 1440x900

    Aklımda ultrada açayım bakayım kaç fps alıcam sonra mediuma düşürürüm düşüncesi vardı. Ultra grafik ayarını seçip oyuna girdim. Üstteki sistemle 1440x900 çözünürlükte ultrada 21-30küsür fps arası oynanıyordu. Biraz daha akıcı olsun hem patlama vs. sahnelerde sorun olmasın diye grafiği higha düşürdüm. Şuan 30küsürle 70küsür fps arası oynuyorum genelde 30-45 arası gidip geliyor.

    Performanstan sonra gelelim hikayeye. BF3 grafiklerine göre ciddi bir üstünlük ve çevre detayları olarakta ciddi bir artış var. Kısacası bf 3,5 değil onu söyliyim. Grafikler eğer ultrada açarsanız şimdiye kadar asla görmediğiniz ve bence en az 1-2 sene daha göremeyeceğiniz derecede mükemmel. Bende 2007deki o dandik grafikli oyunlar varken çıkan crysis grafiklerinin etkisini yarattı. Kısacası pcde bu oyunu üst grafik seçeneklerinde oynuyorsanız sizi hertürlü tatmin edecektir. Şuanlık daha ötesi yok.

    Herşey grafik olmadığı için bizi ilgilendiren en önemli kısıma gelelim yani hikayeye. Oyunu 1,5 saat civarı oynadım.
    En son çin bölümünü geçip gemili bölüme geçtim orda bıraktım.
    Grafikler ne kadar iyiyse hikayede o kadar kötü. Grafik motorunun demosu olan ilk oyundan sonra bf4teki hikaye daha iyi ama nerde call of dutydeki hikaye nerde bundaki hikaye diyim siz anlayın. Oyunun başlarındayım şuan önüne geleni öldür dışında birşey göremedim bakalım bundan sonra belki daha iyi olur.

    Son olarak oyunun xbox360taki halinide gördüm. Pcdeki 2005teki oyunların grafiklerinden biraz daha üstün diyebilirim. Devamı gelebilir...







  • Yorumlarin guzel.
    Bende birkac bisey eklemek isterim.
    Dice firmasi single modu beceremiyor.bc2 de fena degildi ama bf3 bf4 single modu kotu. cod gibi sinematik ve macerali degil.
    Multisi ise harika otesi.sadece goruntu ve grafikten ibaret degil .multi oynanabilirlik cok seri olmus , hantal konsol oyunlari gibi degil. ayrica arac kullanimi kolaylastirilmis ve cok eglenceli haritalar yapilmis.bf3 de cogu haritada oyin kitleniyordu.bf4 ise harita cok degisken, hal boyle olunca stratejinizda oyun icinde degiskenlik gosteriyor.
    Comander ise super oldu benim gibi bf2 oyuncularinin dort gozle bekledigi bir olay. artik sniper arkadaslari kurt surusu gibi catilarda takilamayacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha ekleme:
    Oyun aşağı yukarı 2,5 ile 3gb arası ram harcadı. Tabi bu oyunu hangi çözünürlükte ve hangi grafik kalitesinde açtığınıza göre değişiyor. Full hd ultrada açacaklara 8gb şart gibi. Alt seviyelere 4-6gb yeterli olur.
    Hikaye çok yavan karakterlere bağlanamıyorsunuz. Biraz daha oynadım hala önüne geleni vurdan ileriye gidemiyor. Hikaye derinliği sıfır.
    Bu arada gemili bölümü geçtim diğer bölümde ağaçların aşırı rüzgardan yana yatmaları beni bir kere daha grafiklerine hayran bıraktı. Gerçek nextgen grafikler bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Kasım 2013; 10:47:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.