Şimdi Ara

Beynine Format At- M. Barış Muslu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
40.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar D&R'a gittim,kitaba biraz göz attım.Faydalı bilgiler verip vermediğine karar veremedim.Sonuçta kişisel gelişim kitaplarının%90'ı boş oluyor,birkaç gün etkisi sürse de gelecek hayatımıza etkide bulunmuyor.Aranızda okuyan varsa kitabın nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beynine Format At: M. Barış Muslu

Beynine Format At, M. Barış Muslu'nun geliştirdiği ve uyguladığı, beyin sağlığını iyileştirmeyi amaçlayan bir uygulamadır. Uygulama, nöroplastisite ilkesine dayanarak, beynin kendini yeniden yapılandırma ve iyileştirme yeteneğini kullanır.

Beynine Format At, çeşitli beyin sağlığı sorunlarına yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Anksiyete
    • Depresyon
    • Uyku sorunları
    • Dikkat ve odaklanma sorunları
    • Hafıza kaybı

Uygulama, dikkat egzersizleri, hafıza oyunları ve meditasyon gibi çeşitli teknikleri kullanır. Bu teknikler, beyindeki yeni nöronal bağlantılar oluşturmaya yardımcı olarak bilişsel işlevleri ve genel beyin sağlığını iyileştirmeyi amaçlar.

Hasta Yorumları

Beynine Format At uygulamasını kullanan hastaların yorumları genellikle olumludur. Birçok hasta uygulama sayesinde beyin sağlıklarında iyileşmeler bildirmiştir. Örneğin, bazı hastalar anksiyete seviyelerinde azalma, uyku kalitesinde artış ve dikkat ve odaklanma yeteneklerinde iyileşme yaşamışlardır.

Sonuç

Beynine Format At, beyin sağlığını iyileştirmek isteyen bireyler için faydalı bir araç olabilir. Uygulama, nöroplastisite ilkelerine dayanarak bilişsel işlevleri ve genel beyin sağlığını iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Uygulamayı kullanan hastaların yorumları genellikle olumludur ve uygulama sayesinde beyin sağlıklarında iyileşmeler bildirmektedirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Merhaba arkadaşlar D&R'a gittim,kitaba biraz göz attım.Faydalı bilgiler verip vermediğine karar veremedim.Sonuçta kişisel gelişim kitaplarının%90'ı boş oluyor,birkaç gün etkisi sürse de gelecek hayatımıza etkide bulunmuyor.Aranızda okuyan varsa kitabın nasıl olduğunu söyleyebilir mi?

Bende dün görmüştüm ve şuradaki yorumları okudum ama yinede kararsız kaldım.Buraya yorum yazan olmamış ama kitapyurdunun sitesinde epey yorum var her ne kadar çoğu inandırıcı olmasa da alıp almamak konusunda karara varabilirsiniz.
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=584449

• Bu kitap M. Baris Muslu'nun "Yika Beynini" kitabinin biraz daha ustune katilmis hali. Kisisel gelisim kurslarina kstilmis, bircok kitap okumus biri olarak tavsiye ederim ancak inanmayarak ve ise yaramaz gozuyle okuyacaksaniz hic almayin. Kisisel gelisim inanc meselesidir. Onun disinda tavsiye ederim paraniz bosa gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pek faydasını görmedim.İnanmadığımdan yada odaklanamadığımdan olcak.Biraz sadeleştirmiş ama oda hep doğru çıkmıyor.Herkeste olmuyorda yöntemler.O yüzden tercih meselesi kandırıldım hissine kapıldım birazda aslında :/.
  • Yazarın yıka beynini kitabı ile ilgili farkını soracaktım ama arkadaş yanıtlamış. Herhalde eski kitabı güncelleyip, yeni birkaç şey ekleyip, yeni yayınevi ve isimle yazmış. Çünkü ikiside Neuro format ile ilgili. Böyle gelişim kitaplarını çok okudum ama hayata geçirmeyince hiçbir anlamı yok. Verdikleri gaz birkaç gün ile sınırlı. İyi bir indirim olursa alır okurum herhalde.
  • Genelde okuduğum veya aldığım bir kitaptan pişmanlığım olmaz. Ya da uzun süredir olmamıştır ki hatırlamıyorum. 10-15 tane kişisel gelişim kitabı okumuşumdur. Kitaplığımı merak edenler kitaplık bölümünde resimleri mevcut. Mümin Sekman, Mustafa Çay, R.Şanal ve yabancı yazarların kitapları. Ama Barış Muslu'nun Beynine format at kitabını kesinlikle önermiyorum. İlk 100 sayfasında teknik denilen zırvalığı anlatıyor ve tamamen saçmalık. Daha fazla dayanamadım ve okumayı bıraktım. İleriki sayfalarda da bir şey yok zaten. Uzun zaman sonra aldığıma ve okumaya çalıştığıma pişman olduğum bir kitap.
  • aynen bende pişman oldum.Teknik zaten 5 sayfa falan 2 saat kitapta işte bu yöntem çok güzel fln filan diyor.Yani o kadar saçmalık ve sayfa sayısı o beyler.En iyisi kitabı almayın şu vidyoyu izleyin yeter:

http://www.dailymotion.com/video/xpuody_gulben-baryy-muslu-ve-bilincalty-formatlamatekniyi-ile-korkular-fobiler-ve-ayrylardan-kurtulmanyn-yo_lifestyle

Kitaptada gidin oturun 2 sayfa okuyun sonra almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hasan tahsin ve ilk kurşun (mu)!.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M. Barış Muslu'nun "Yika Beynini" adlı kitabının tümünü okudum.
    Arkadaşım hediye olarak vermişti ve inanın hediye olmasa yarısına bile gelmeden bırakmıştım kitabı ama inatla bitirmek zorunda kaldım. Kağıda yazık...
    (isteyene ayrıntısıyla cevap verebilirim)
  • Genelde çok reklamı yapılan kitaplar türü ne olursa olsun fos çıkıyor.
  • birçok kişide tekniklerin işe yaradığı anlatılmış haberlerde, ne kadar reklam olsada.. hiç mi bir allahın kulunda işe yaramadı?
  • Bende kitapı almayı düşünüyorum. Kararsız olanlar M. Barış Muslu'nun Twitter'ına bakabilirler. Tıkla
  • Once sikintiniz ile ilgili aninizi canlandirin( psikyatrist iseniz bu kolay) sonra kendinizi acimasizca elestirin sonra da vucudunuzun bir yerine 1 saat vurarak kendinizi yuceltin. eger bunun ise yarayacagini dusunurseniz gidin alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Hürriyet.com.tr'de gördüm bu yazarı ve kitabı, daha önce kuzenimde görmüştüm ve birazcık okumuştum kitabı, ben de çoğu kişiye faydalı olacağına inanamıyorum.

Ancak sanırım işinize yarayabilecek bişi biliyorum. Bunu sıklıkla okuduğum mercola.com'dan biliyorum, adı emotional freedom technique, ben birazcık denedim o kadar ama faydasını görenler bildiğim kadarıyla çoğunlukta. Biraz önce baktım Türkçe'ye çevirenler de var, "duygusal özgürlük tekniği" yazıp aratarak bulabilirsiniz, bakın burda Türk bir psikolog anlatmış:

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_4700.htm

Ancak sitenin konusuna göre yoğunlaşan kullanıcı tipi bi yana çoğu sitede çıkarlara göre yorumların silinebildiğini tecrübe ettiğimden, alakalı çıkarların söz konusu olmadığı alakasız konulu site yorumlarına daha çok güveniyorum, burası gibi. Deneyip tecrübenizi veya varsa tavsiyenizi paylaşırsanız belki ben de faydalanırım, iyi şanslar.

• Yeterince İngilizce'niz varsa EFT'yi bu linktekileri uygulayarak denemeye başlayabilirsiniz. Başlamak için uzun uzun kitap okumanıza gerek yok, linktekileri toplasan 10 sayfa falan eder heralde, belki biraz daha fazla. Baktım da youtube'da da tonla İngilizce videosu var, tamamıyla beleşe gelebilir.

http://eft.mercola.com/

Dr. Mercola çoğu yazısında EFT'yi tavsiye eder, öte yandan çıkarları olan biri ve EFT'yi de satarak kazanca dönüştüren biri, EFT hakkında tarafsız yorumlara youtube videolarından ulaşılabilir sanırım, eğer youtube videosunu koyan kişi yorumları silme özgürlüğüne sahip değilse ki bundan emin değilim.

Düzeltiyorum, youtube video sahipleri kendi videolarının yorumlarını silebiliyormuş :(
    http://wiki.answers.com/Q/How_can_you_delete_comments_on_YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moorsV2.0 -- 22 Ağustos 2013; 21:45:25 >

• babam da almıştı hevesle şimdi kitaplıkta öyle duruyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.