Şimdi Ara

Beylikdüzü Superonline Fiber İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta sonra beylikdüzüne taşınıyorum. Superonline ın internet sitesinde beylikdüzüne fiber internet sağladıkları yazıyor. Acaba orada oturan ve fiber internet kullanıcısı olan var mı? İnternet hızı hakkında beni bilgilendirirse sevinrim.

• Beylikduzunde kullaniyorum 1 haftalik bir kesinti yasadim musteri hizmetlerine isin dusmedigi surece cok guzel.

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• Büyükşehir bloklarında oturup kullanabilen var mı?
  • Selam Beylikdüzü Altinyildiz sitesinde oturuyorum buraya alt yapi geldigi zaman aldim Mart ayinda baglattim baglattigim süreden beri allah a sukur hic bir problemim yok internet hizim 1mbps limitsiz (50 kulladigimda oldu ilk zamanlarda kullanici adi sifre yoktu rasgele hiz gelmisti modem surumu .19 iken ) quicknet in sitesinden basvuru yaptim 2 dakika sonra müsteri hizmetleri aradi saat 21:20 siralariydi basvurunuz kabul edilmistir 24 saat icinde teknik yardim mi ne sizi ulascakdir dedi öğlenden sonra aradilar geliyoruz filan geldiler kablo cektiler ana hattan binanin altina bir cihaz kurmuslar en fazla 2 gün icinde baglamaya geliyorlar.
    Çok memnunum evde telefon hatti yoktu kampayayi duyunca ilaç gibi geldi hic bir problemim yok

tabi derseniz 1mbps hiz cok dusuk değilmi online oyunda hic fark etmiyor ping 100mbps hizinda gibi veri aliyorum artik modem denmidir bilmem
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.