Şimdi Ara

Beyler YARDIM İphone 4s çamaşır makinesine atıldı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa beyler annem sağolsun çamaşır makinesine atmış farketmeden 2 dakika geçmeden farkettim hemen aldım kuruladım kapatmaya çalıştım kapandı tekrar açıldı sim kartı çıkartıp pirincin içine koydum. Sizce bir sorun olur mu en sonra koyarken ekranın yarısına su girmişti başka yapmam gereken bir şey var mı sizce LÜTFEN yardım edin.

• yukarı
  • Kimse net bir şey söyleyemez ama benim tavsiyem uzun bir süre açmayı deneme.İyice kuruduğundan emin ol.
  • açmayı denemedim zaten hocam pirince koyduğumda açıktı en son baktığımda kapanmış idi.
  • Kesinlikle servise götürün.Pirinç ile olacak şey değil bu.Su olsa sadece neyse de sonuçta kimyasal madde ile temas olmuş.
  • yok hocam deterjan ile teması olmadı makine su alırken durdurdum hemen çıkardım.
  • arkadaşlar şimdi baktım telefonun flaşı yanıyo ama kapalı nedir bu ?

• Elvada hocam. Gitti galiba alet..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisa devre mı var da flas yanıyor?

Bence en mantıklısı servise tamire götürmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda bu sorunun tam doğru olarak yanıt bulacağını sanmıyorum
  • servis tahmini ne kadar ücret alır arkadaşlar ?
  • Hocam yapabilirim dersen tamamen sök(İnternette söküm videosu mevcut ) ve kurula veya arka kapağı sök sadece pirince koy birkaç gün beklesin .
  • İmkanin varsa pilini cikart diyecegim ama tornavida lazim

Onun bence elinde yoksa hemen servise git bi baksinlar

• bizim bir arkadaş suya düşürdü. sonra 3 gün princin içinde bekletti. Şu an sorunsuz kullanmakta.
  • servise götürmek için biraz geç kaldım sanki çünkü 3-4 saat geçti şu an flaş yanıp sönüyor sanırım şarzı bitiyor tek umudum pirinç.
  • geçmiş olsun, 1 hafta pirincin içinde bırak ya olur ya olmaz
    telefonu kapattıktan sonra açtıysan çok geç olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 20 Eylül 2013; 15:13:49 >
  • At Çöpe Daha Zahmetsiz.
  • Arka kapağı söküp batarya soketini ayırman lazım. Sanırım çok geç kaldın, anakartın hasar görmüştür büyük ihtimalle. Pirinci flan bırak, acil bir şekilde arka kapağı sök ve batarya soketini ayır. Sonrada saç kurutma makinası ile düşük ısıda iyice kurula telefonun içini. Yoksa hepten kullanılmaz hale gelicektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

Arka kapağı söküp batarya soketini ayırman lazım. Sanırım çok geç kaldın, anakartın hasar görmüştür büyük ihtimalle. Pirinci flan bırak, acil bir şekilde arka kapağı sök ve batarya soketini ayır. Sonrada saç kurutma makinası ile düşük ısıda iyice kurula telefonun içini. Yoksa hepten kullanılmaz hale gelicektir

Ne saçmalıyorsunuz saç kurutma makinesi cihaza daha fazla zarar verir cihazın lehimlerini eritebilir bu yüzden kesinlikle saç kurutma makinesi ile kurutmayı denemeyin

• Arkadaşlarında dediği gibi arka kapağını açabilirsen bataryayı söküp saç kurutma makinesi kurutmaya çalışın ama fazla sıcak olmasın ve çok yakın tutmayın daha kötü olabilir kapağı açmak içinde kalın uçlu tornavidalarda açabiliyor ben öyle açıyorum biraz zorlar ama açarsın sanırım. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janci -- 20 Eylül 2013; 15:38:05 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.