Şimdi Ara

Beyler üzüldüm ya. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler şimdi bu neye üzüldü derseniz bizim fizik ve sınıf hocamız ders anlatmıyor ama sınıfı görseniz hocaya küfür,tebeşir,kağıt ne varsa atıyorlar ediyorlar.Adamda ders felan anlatmıyo hatta vurmuyor bile.Şimdi müfettişler gelmiş öğrencilere sorular sormuşlar. Sizce ne olur? Üzüldüm adama ya bir arkadaşın dediğine göre ailesi ölmüş bir trafik kazasında.

• Aynı durum bizdede var trafik kazası olayı falan olmuş dostum inan ben onların yerine utanıyorum
  • Bende acıyorum hocalara

O kadar calis atanmayı bekle sonra atan elin velediyle uğraş bir de hocaları tehdit ediyorlar küfür ediyorlar el hareketleri falan

En son meslek olsa seçmem cok ayağa düşürdüler

Ayrıca sınırlı oldugum icin kesin ilk yilimda atılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Bende acıyorum hocalara

O kadar calis atanmayı bekle sonra atan elin velediyle uğraş bir de hocaları tehdit ediyorlar küfür ediyorlar el hareketleri falan

En son meslek olsa seçmem cok ayağa düşürdüler

Ayrıca sınırlı oldugum icin kesin ilk yilimda atılırım

Kesinlikle dostum.Nasıl sabır ediyorlar bilmiyorum.Bizim sınıftaki çocuğun arkadaşları hocayı dövmüşler birde.
  • hocaya aynen, "hocam akıl vermek gibi olmasın ama disiplin hakkınız var ve lütfen kullanın, işinizi hak edin, zira siz bu kadar bilinçsiz pislik liseli ergenin gelişimini tamamlamasına izin vermezseniz bu ülkenin başı bataktan çıkmayacak." de.
  • Ben de öğretmenim. Fakat ilköğretim de. Benzer olaylar bizde de olsa zaman zaman dişini göstermesi lazım. Her ne kadar milli eğitimimizin saçma sapan sistemi öğrenciye bağırmamıza bile engel olsa da. İyice mesleği ayaklar altına aldılar. Fakat aldırmıyorum kimi zaman ciddi manada bağıryorum, farklı cezalar veriyorum yoksa durulmuyorlar. Ama yapılacak en güzel yöntem ders esnasında tutanak tutup idareye vermek, idareyi de arkana alıp öğrenci hakkında disiplin kurulu kararı almak. Mümkün mertebe sınıfta bırakmak ya da tastiknameyle okuldan atmak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rageofdynax -- 24 Mart 2012; 0:31:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.