|
|

1 Mobil
|
|
Okuduğum Bölüme Açıköğretimden Devam Edebilir Miyim?
Çoğu üniversite, öğrencilerine örgün eğitimi dondurup açık öğretimden devam etme imkanı sunmaktadır. Ancak, bu durum üniversiteden üniversiteye değişiklik gösterebilir. Üniversitenizle iletişime geçerek kendi bölümünüz için geçerli olan prosedürleri öğrenmeniz önerilir.
Üniversiteyi Bırakıp Açıköğretimden Okumak
Üniversiteyi tamamen bırakıp açık öğretimden eğitiminize devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Bu durumda, örgün eğitimden aldığınız krediler dikkate alınmayacaktır ve açık öğretim programını baştan başlamanız gerekecektir.
Okulu Dondurup Açıköğretimden Okumak
Eğer üniversiteyi geçici olarak bırakıp daha sonra örgün eğitime dönmeyi düşünüyorsanız, "üniversiteyi dondurma" seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Üniversiteyi dondurduktan sonra, istediğiniz zaman açıktan öğretim sistemine geçebilir ve eğitiminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Açık Öğretim Sisteminin Avantajları
Açık Öğretim Sisteminin Dezavantajları
Üniversiteyi bırakıp açık öğretimden devam etme kararı, kişisel durumunuza ve hedeflerinize bağlıdır. Bu nedenle, seçeneklerinizi dikkatlice değerlendirmeli ve sizin için en uygun olanı seçmelisiniz.
|
GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHAN GELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBUL YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
|
|
|
| _____________________________ |
|
GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHAN GELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBUL YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
|