Şimdi Ara

Beyler tvler hard diski görmüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 gb lık har diske film attık ama tvden usb girişi yaptığımız halde filmleri göremiyoruz..Bunun sebebi ne olabilir?Aynı şeyi deneyen var mı?

Hdd in dosya sistemi NTFS ise FAT32 yap öyle dene.

Benim tv NTFS destekliyor ama NTFS desteklemeyen tvler olduğunu biliyorum. Fat32 içinde avi videoyla denemeni öneririm.

Türkçe virgülü oraya koymak noktayı buraya koymak değildir. Türkçe ağlamaktır, Türkçe gülmektir.
    Nihat GENÇ
  • o kadar büyük kapasitedeki hdd çalışmaz

Orijinalden alıntı: colddplay

o kadar büyük kapasitedeki hdd çalışmaz

Ben geçen gün 500 gb disk bağladım hocam sorun olmuyor yeni nesil tvlerde.

Türkçe virgülü oraya koymak noktayı buraya koymak değildir. Türkçe ağlamaktır, Türkçe gülmektir.
    Nihat GENÇ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd raw oldu, yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv marka sony bravia sorun olur mu ki?

NOT:Yalnız beyler filmleri değil aygıtı görmüyo tv yanlış yazmış olabilirim onu mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 7 Aralık 2010; 20:32:20 >

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

quote:

Orijinalden alıntı: colddplay

o kadar büyük kapasitedeki hdd çalışmaz

Ben geçen gün 500 gb disk bağladım hocam sorun olmuyor yeni nesil tvlerde.

demekki teknoloji bayağa bir gelişmiş bende açılmıyor

Orijinalden alıntı: Sun&Set

Yalnız beyler filmleri değil aygıtı görmüyo tv yanlış yazmış olabilirim onu mazur görün

Normal Flash disk ile denesen daha iyi cevaplar verilebilir. Ayrıca Tv marka ve modelini de yazarsan kullanıcılar yorum yapmış olurlar.

Bende sony KDL - EX serisi Lcd var disklerde sorun yok ama mkv desteklemiyor bunu biliyorum, arkadaşımda LG lcd var onunda video modu yoktu, akıllı kumandalarla bir tuş kombinasyonu sayesinde video modunu aktif etti. Marka modele göre araştırma yaparsan daha sağlıklı bilgi edinirsin.

Nihat GENÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

quote:

Orijinalden alıntı: Sun&Set

Yalnız beyler filmleri değil aygıtı görmüyo tv yanlış yazmış olabilirim onu mazur görün

Normal Flash disk ile denesen daha iyi cevaplar verilebilir. Ayrıca Tv marka ve modelini de yazarsan kullanıcılar yorum yapmış olurlar.

Bende sony KDL - EX serisi Lcd var disklerde sorun yok ama mkv desteklemiyor bunu biliyorum, arkadaşımda LG lcd var onunda video modu yoktu, akıllı kumandalarla bir tuş kombinasyonu sayesinde video modunu aktif etti. Marka modele göre araştırma yaparsan daha sağlıklı bilgi edinirsin.

Markası sony bravia kdl32v
    Birde hocam içindeki formatı tanımıyorsa hard diski tanımamazlık yapar mı ki?

• up
  • Bir arkadaşımda da aynı sorunla çok uğraşmıştık, modelini tam hatırlamıyorum ama onun televizyonu da Bravia idi. Harddisk NTFS olduğu için okumamıştı. Bence harddiski FAT32 oalrak formatlamayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

u konun benimde sorunum mesajları takip ediyorum...

ne güzel faydamız olmuşsa tabi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.