Şimdi Ara

Beyler The Last Of Us bitti ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bitti baştan başlayınca da tekrar oynamak istemiyorum. Multiplayer modu güzel ancak az sarıyo. Oyunu elden çıkartıyım mı yoksa dursun oyun serisimi yapayım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• intihar et
  • İkinci kez oyna + dan başlayarak ve oynadığın tarzda değilde hızlıca bitirdiysen yavaş yavsş oyna her yeri araştır tüm konuşmaları yap vs yani 2 kez oyna derim. Yok ben oynayamam dersen git değiştir sonuçta birdaha açmayacağın bir oyınu elinde tutmana gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cami önünde parçala veya hayrına ver birine

Şunun için konu açılıyor ya

• turşusunu kur canın çekınce açıp oynarsın
    forumun seviyesi açılan konulardan dolayı çok kötü olmaya başladı
  • Konsol kullanmıyorum ancak yorumları atan arkadaşlar gereksiz yorumlarda bulunup aslında konuyu kendilerinin kirlettiğinden bi haberler.Neyse benim şöyle bir görüşüm var oyunu çok beğendiysen yani tekrar tekrar bitiririm konusu bir harikaydı diyorsan kalsın ilerde tekrar oynarsın.Ama yok bende bunun gibi bir sürü oyun var ve diğer oyunların online modu daha çok sarıyor bu oyuna giremiyorum,girmekte istemiyorum diyorsan sat,değiştir nasıl yapıyorsan artık.

Edit= Birde konu başlığın çok tahrik edici bende girip değişik bir yorum atıcaktım '' Cd'yi çıkar yeni oyuna başla'' gibisinden. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 13 Ekim 2013; 15:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Konsol kullanmıyorum ancak yorumları atan arkadaşlar gereksiz yorumlarda bulunup aslında konuyu kendilerinin kirlettiğinden bi haberler.Neyse benim şöyle bir görüşüm var oyunu çok beğendiysen yani tekrar tekrar bitiririm konusu bir harikaydı diyorsan kalsın ilerde tekrar oynarsın.Ama yok bende bunun gibi bir sürü oyun var ve diğer oyunların online modu daha çok sarıyor bu oyuna giremiyorum,girmekte istemiyorum diyorsan sat,değiştir nasıl yapıyorsan artık.

Edit= Birde konu başlığın çok tahrik edici bende girip değişik bir yorum atıcaktım '' Cd'yi çıkar yeni oyuna başla'' gibisinden. :D

Eyvallah kardeşim. Adam gibi adamsın. Diğerleri gereksiz işte nolcak. Böyleleri de var forumda. Sağolasın dediğini yapıcam. İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maddi surum yerinde ise oyun kalsın değilse takas yaparak farklı bir oyun alabilirsin yada sat parası köşede dursun lazım olur
  • para sorunun yoksa bırak kalsın , 3 ay once bıtırmıstım şuanda olsa oynarım gene seneryoyu. online'ada bakardım biraz. ama fakir adamım sattım
  • ben bitirdikten sonra bir sure bosluga dustum. sonraki otunlar beni pek sarmadi. simdi slepp dogs oynuyirum oynamadiysan sen de oyna guzel oyunmus

• satma bence benim gibi.
  • Arşivlik oyun. Torunlarına gösterirsin.
  • Maddi durumun iyiyse koleksiyon yap derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Arşivlik oyun. Torunlarına gösterirsin.

• Bu oyun satılır mı la? İçiniz acımaz mı bunu satarken ? Doğru arşive
  • dlc çıkıcak .... ve baska oyunlardaki gibi dlc paketi değilde yenı bastan yapılan bı dlc olucakmıs (yanı oyunun ıcınden değil sıfırdan yapılan)
    bence bekle son yıllarda oynadıgım en ıyı oyunlardan bırısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

dlc çıkıcak .... ve baska oyunlardaki gibi dlc paketi değilde yenı bastan yapılan bı dlc olucakmıs (yanı oyunun ıcınden değil sıfırdan yapılan)
    bence bekle son yıllarda oynadıgım en ıyı oyunlardan bırısı

Ciddiimisin? Bilmiyordum açıkcası. Doğru rafa!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.