Şimdi Ara

Beyler Telefonum Kendiliğinden Mesaj Atmış Nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, iki gün önce bi falcıya gittim sudan baktı, büyü yapılmış vs vs dedi eski sevgilin tarafından kesinlikle csb degil suan kafam cok karışık ve garip bi durumdayım cidden öyleyim sınav üstü csb dicek varsa hiç okumasın baştan yazıyorum cidden sadece yardımcı olabilicek kişilere ihtiyacım var cidden beyler cok teşekkür ederim kücük bi yorumunuz bile yeticektir bu ne??? Kafayı yicem cidden, neyse simdi geçenlerde bi falcıya gittik sudan bakıyordu.Dokun dedi, bi kız var diye başladı, bu kız büyücüymüş ama sen ne oldugunu anlamamıssın sana büyü yapmış.Geceleri uyanman bazen uyuyamaman basının agrısı karın agrın midenin yanmasının en büyük nedenleri hepsini yaşıyorum bunların, dün gece telefonu ucak moduna aldım.Sarja taktım, masaya koydum, bıraktım.Odamın kapısı kitlidir hep fobi tarzında bende, kitlemessem içeride oturamam bile, attığım mesaj aynen gece 12.43 de yani uyurken, NE BEKLİYORUM, HALA GÜLÜYORUM, SONRA HİÇ BİŞE YOK GİBİ DEVAM HAHAHA, VE BEN BU SAATTE UYUYORDUM ŞİMDİ VADOFONE SELF SERVİSTEN KAYITLARA BAKTIM VE SON ATTIGIM SMS, 23.47 DE 1 SAAT ÖNCE YANİ!!!! BEN UYUYORDUM, Bİ GECEDE UYANMIŞTIM GEÇEN HAFTA KIZIN WHATSAPPI ACIKTI BÖYLE DURUYODU.VE BUNU BEN YAPMADIM BEYLER NOLUR YARDIM EDİN SOKTAYIM SUAN NAPICAGIMI SASIRDIM BU NE????????????????

• Kedidir kedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

How many eyes does Lord Bloodraven have?

A thousand and One Eye

İşgalciyi öldürüp savaşı bitiren büyük adam!
  • benim telefonda kendiliğinden arama yapıyordu bi ara odada müzik dinliyorum annemi aramıştı daha sonrada arkadaşımı BlackBerry kullanıyorum

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
  • Allah cinleri neden yarattı sanıyorsun :)

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • Çaresi neymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.