Bildirim
Beyler Şu Capse Yarıldım (SS'Lİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-

Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film -

_____________________________ PSN: ugurbeyefendi -

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -

_____________________________ -

Bunu görmüştüm

Yerlere yatıcaktım nerdeyse.

Baya guldum aksam akşam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-

Komikti
Ama
Gecti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

_____________________________ . -

Tebessüm bile olmadı. -
Böyle şeylere nasıl gülüyosunuz ya hayret ediyorum vallahi _____________________________ Sevdiğine hem bu kadar yakın hem de uzak olmanın ne demek olduğunu bilir misin sen? -
Gülmedim _____________________________
Rules are made by a God, You will be defeated by my rules, and for the sins of offending the God of the New world, you will die. -
töbe töbe
Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı. -
bi tane de ben yaptım beyler

_____________________________ Önemli olan zihniyet.. -
-
Oğlum gülmeyin lan
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- sevgili nasıl yapılır
- adaland aquapark yorumlar
- sodexo geçen marketler ankara
- ilginç hikayeler
- telefonunuz bağlanamamaktadır neden der
- yeşil nasim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- modern combat 4
- guinness rekorlar kitabı
- nokia lumia 1520
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler