Şimdi Ara

BEYLER PSİKOLOJİK DESTEK LAZIM... KONUYA BUYURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MALUMUNUZ LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI. OKULLARIN SİTELERİ DE BAŞARILARINI GÖSTERMEK İÇİN ANA SAYFALARINA SONUÇLARINI KOYDULAR.. ŞİMDİ BEN BULUNDUĞUM İLDEKİ EN İYİ ANADOLU LİSESİNDEYİM, FEN LİSESİNİ KAÇIRDIM.. FEN LİSESİNİN SİTESİNDE BİRAZ DOLANIRKEN İÇİM GİTTİ.. ADAMLAR HEM BAŞARILI HEM ORTAMLARI GÜZEL... İKİ YILDIR İÇİME ATTIĞIM ACI BİRDEN NÜKSETTİ.. ŞİMDİ BULUNDUĞUM OKULDAN NEFRET EDİYORUM, HERKES BİR FARKLI GELİYOR, SUS PUS KÖŞEMDE OTURUYORUM. DOĞRU DÜZGÜN DERS DE ÇALIŞAMIYORUM.. NE YAPSAM BİR AKIL VERİN. İSTANBUL DA TIP KAZANMAM LAZIM.. ÇÜKÜ BİLİYORUM Kİ KÜÇÜK ŞEHİRLER DE YİNE YABANCILIK ÇEKECEM VE ALIŞAMIYCAM Bİ TÜRLÜ.. NE YAPMALAIYIM NASIL HAZIRLANMALIYIM?
    DERSLERİ BOŞVER, PSİKOLOJİM BOZULDU, HAYATTAN HİÇ BİR TAD ALAMIYORUM..
    LÜTFEN BİRİLERİ Bİ ŞEYLER YAZSIN ACİL!!

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • senin yerinde olsam düz liseye giderdim.

dershanede en iyi sınıftayım yanımda düz liseli bir çocuk var. okul birincisiymiş. sınavda aynı ham puanı yapsak bile o 60 obp alırken ben 50 bile alamayacağım.

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

senin yerinde olsam düz liseye giderdim.

dershanede en iyi sınıftayım yanımda düz liseli bir çocuk var. okul birincisiymiş. sınavda aynı ham puanı yapsak bile o 60 obp alırken ben 50 bile alamayacağım.

HOCAM YALNIZ OBP OLAYIYLA OKUL BİRİNCİSİNE 60 PUAN VERİLMESİ KALKMADIMI.? BEN HERKESİN DİPLOMA NOTUNUN 0,6 İLE ÇARPILACAĞINI DUYMUŞTUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

senin yerinde olsam düz liseye giderdim.

HOCAM YALNIZ OBP OLAYIYLA OKUL BİRİNCİSİNE 60 PUAN VERİLMESİ KALKMADIMI.? BEN HERKESİN DİPLOMA NOTUNUN 0,6 İLE ÇARPILACAĞINI DUYMUŞTUM..

adamın diploma notu 95 miş ne fark eder ki. o kolay sorularla ben de alırdım 95i

MALUMUNUZ LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI. OKULLARIN SİTELERİ DE BAŞARILARINI GÖSTERMEK İÇİN ANA SAYFALARINA SONUÇLARINI KOYDULAR.. ŞİMDİ BEN BULUNDUĞUM İLDEKİ EN İYİ ANADOLU LİSESİNDEYİM, FEN LİSESİNİ KAÇIRDIM.. FEN LİSESİNİN SİTESİNDE BİRAZ DOLANIRKEN İÇİM GİTTİ.. ADAMLAR HEM BAŞARILI HEM ORTAMLARI GÜZEL... İKİ YILDIR İÇİME ATTIĞIM ACI BİRDEN NÜKSETTİ.. ŞİMDİ BULUNDUĞUM OKULDAN NEFRET EDİYORUM, HERKES BİR FARKLI GELİYOR, SUS PUS KÖŞEMDE OTURUYORUM. DOĞRU DÜZGÜN DERS DE ÇALIŞAMIYORUM.. NE YAPSAM BİR AKIL VERİN. İSTANBUL DA TIP KAZANMAM LAZIM.. ÇÜKÜ BİLİYORUM Kİ KÜÇÜK ŞEHİRLER DE YİNE YABANCILIK ÇEKECEM VE ALIŞAMIYCAM Bİ TÜRLÜ.. NE YAPMALAIYIM NASIL HAZIRLANMALIYIM?

Yerinde olsam bugünü değil yarını düşünerek hareket ederdim.Hedefinde ki yeri kazandığını ve orada olduğunu hayal et mesela.Böyle yapınca orası için içinde bir çalışma arzusu olur.Neticede hayalinde ki yeri kazanmak ve içinde bulunduğun durumdan kurtulmak istiyorsan etrafında ki eksiklikleri düşünmeyecek ve sadece isteklerin için çalışacaksın.İçinde bulunduğun durumun da seni engellemesine izin verme.Aksi halde hayallerin için oturup ağlamaktan başka bir şey yapamazsın.
    Ha bir de sitelere girip kim nereyi kazanmış diye bakma.Kendini düşün önce sen.

• E kazanıp gitseydin arkadaşım madem gidemedin ne kafaya takıyorsun?

Grand Theft Auto V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanfield

E kazanıp gitseydin arkadaşım madem gidemedin ne kafaya takıyorsun?

işte öyle uzaktan söylemek kolay...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OBP sisteminde yatan kazanıyor,Bence en iyisi açık öğretim ama herkez evde yatar,kimse çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• quote:

MALUMUNUZ LYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI. OKULLARIN SİTELERİ DE BAŞARILARINI GÖSTERMEK İÇİN ANA SAYFALARINA SONUÇLARINI KOYDULAR.. ŞİMDİ BEN BULUNDUĞUM İLDEKİ EN İYİ ANADOLU LİSESİNDEYİM, FEN LİSESİNİ KAÇIRDIM.. FEN LİSESİNİN SİTESİNDE BİRAZ DOLANIRKEN İÇİM GİTTİ.. ADAMLAR HEM BAŞARILI HEM ORTAMLARI GÜZEL... İKİ YILDIR İÇİME ATTIĞIM ACI BİRDEN NÜKSETTİ.. ŞİMDİ BULUNDUĞUM OKULDAN NEFRET EDİYORUM, HERKES BİR FARKLI GELİYOR, SUS PUS KÖŞEMDE OTURUYORUM. DOĞRU DÜZGÜN DERS DE ÇALIŞAMIYORUM.. NE YAPSAM BİR AKIL VERİN. İSTANBUL DA TIP KAZANMAM LAZIM.. ÇÜKÜ BİLİYORUM Kİ KÜÇÜK ŞEHİRLER DE YİNE YABANCILIK ÇEKECEM VE ALIŞAMIYCAM Bİ TÜRLÜ.. NE YAPMALAIYIM NASIL HAZIRLANMALIYIM?

öncelikle şunu bilmelisin. Herkes bi yerleri istedi liseye giderken. Ama bunların çoğu orayı kazanamadı. Bu herkesin başına geliyor. Ama daha sonra herkes bulunduğu yere alışmaya çalışıyor. Ve bu senin son senen. Bırak bu düşünceleri. Şunun şurasında nisana kadar umursama okulu. Benim de okulla ilgili problemlerim var. Ama salladım hepsini. Böyle bi sene de hiç umursamicam. Kendine bi güzellik yap. Git kitaplarını al ve herkes gibi başla çalışmaya. Iyi bi lisede olduğuna göre diğerlerinden farklısın bazı insanlar çok çalışır bazı insanlar ise az bi çalışmayla diğerlerinin önüne gecebilir. Hangisi olduğunu sen bilirsin ancak bi senelik bırak bu dertleri. Sev ya da sevme okulu. Çalış ve başar hepimiz bunu yapmaya çalışacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de fen lisesini 1 puanla kaçırdım. Ama yazmamıştım zaten ilk tercihe de. Ot gibi çalışıyorlar vs demişlerdi çevremdekiler.

Sen deyince baktım bizim okul da koymuş başarılara ana sayfaya.

91 tıp, 40 elektrik, 21 makine, 3 tane de () diş çıkmış. Umarım seneye aralarında olurum onların.

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ben de fen lisesini 1 puanla kaçırdım. Ama yazmamıştım zaten ilk tercihe de. Ot gibi çalışıyorlar vs demişlerdi çevremdekiler.

Sen deyince baktım bizim okul da koymuş başarılara ana sayfaya.

91 tıp, 40 elektrik, 21 makine, 3 tane de () diş çıkmış. Umarım seneye aralarında olurum onların.

sizin okulun da maşallahı varmış..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.