Şimdi Ara

Beyler Power 123°C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

beyler resimde goruldugu gibi aux fan i donmuyor ve power 123° diyor simdi oha diceksiniz baktim power fan i donuyor ve power ilik ole eli deydirince kutuya yakmiyo ..
    program bozuk olabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• yada icindeki isi olcer bozuk ?
    ne yapim korktum patlar matlar zatn dha dun taktrdik power i :-(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag67

Isı probuda bozuk olabilir.Başka bir pcde deneyin bence.Aklınızda soru işareti kalmamış olur

hocam AIDA64 Extreme Edition'a baktım

Isı ölcerler CPU , Anakart , HDD ninkini gosterıyor fan ise kasa ve cpu 'nun hız ını gosterıyor..

everest ultimate edition'dada denedım aynısını gosterıyo CPU,Anakart,HDD fanlar ise kasa ve cpu nun hız ını gosterıyo 2 programdada Power ne fan ı nede ısısı yok.

onericeğin program varmı hocam ?

123 derece en kral markalar anca dayanır...

benimö komşunun işlemcisine de -100 derece diyordu :D

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Hocam bu screenshota göre sisteminin yaşamaması lazım. 5V için 1.62 değerini vermiş. Hangi hdd 1.62v ile çalışabilir merak ediyorum. Eğer Power da 123 derece ise sistemin çoktan mefta olmalıydı. Ya anakart üzerindeki ısı ölçerlerde bir sorun var ya da speedfan yanlış sonuç gösteriyor. Speedfan nefret ettiğim bir yazılım. milletin aklına aux denen kavramı sokuyor,aux fanı çalışmıyor ya da aux kavruluyor ne yapacağım diye soranlarla dolu forumlar.

123 C'de o güç kaynağının çalışması imkansız
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.