Şimdi Ara

BEYLER OFİSTE BİR KADIN VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ofiste bi kadın var. Farklı departmanlardayız. Ama felaket bir albenisi var kadının. Buram buram östrojen yayıyor etrafa. Otuzlu yaşlarında ve mükemmel bir fiziği var. Dekoltesi çok az ama kilit noktalar. Topuklu ayakkabısının tık tık sesini duyduğum an ateş basıyor. Açık yüzü, bembeyaz teni ve fındık kadar burnu var. Saçları küt ve uçlarında hafiften bir mavilik var. Sesi çok karakteristik. Ne giyerse giysin vücudunun kıvrımları kendisini çok net belli ediyor. Geçenlerde sohbet arasında spora gittiğini duydum. Zaten çıkık kalçası da aksini söylemiyor. Ya çok sağlam bir ilişkisi var, ya da ilişkisi yok bu kadının. Parmağında yüzük yok,Sizce ne yapmalıyım taktik lütfen?

• İş yerinde ilişkiye girme, başına bela olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşısına geçip moonwalk yap eminim bundan çok etkilenecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hard oficce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unutma konu açıcı; böyle karılar yalnız bırakılmazlar, mutlaka onu ele geçiren biri vardır

• Çatıyı devirdi

• Böyleleri bordo berelidir, rezil kepaze ederler adamı görmezden gel yok say ve bu düşüncelerini unut

• twerk yap

• Bu kadın seni aşar Gonzales yol yakınken vazgeç

• Bu nasıl anlatım bizim bile aklmizi aldın

• kalktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bayağı fantezi işine kadar kurmuşsun kafanda.İşine gücüne bak kardeşim.Zinadan uzak dur.İşyerinde bile duyulursa bu kriz ortamında işsiz kalma durumunda olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 6 Nisan 2022; 0:27:27 >
  • Bu ne terbiyesizlik, ahlaksızlıktır arkadaş. Kadının vücudunun her zerresini inceleyip tarif etmişsin ama fotoğraf koymamışsın :D

• aynen hocam

• Csb

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

neden hocam

• Bu tür şeyler geçici. Kendine bir süre hakim ol zaten zamanla heyecanını yitirecektir kendiliğinden.

• beyler kadınla bugün printer başında ayaküstü 10 dakika muhabbet ettik :) bayağı bir heyecenlandım,kadın da çok iyi ve sıcak davrandı,cumartesi yarım gün çalıştıgımızdan iş çıkışı kahve içeçeğiz,bana şans dileyin 

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

İndirmesini de biliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.