Şimdi Ara

Beyler nasılız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler maçı izleyemiyorum nasılız atak lar yapıyormuyuz bastırıyormuyuz ? bu maç berabere bitse bile 30 günlük ban riskim var

• Berbat
  • Topla oynama 64-34
    Rahat 4 atarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi oynuyoruz sadece gokhan gonul ile 1 pozisyona girdiler. Ikinci yari ceviririz maçı

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Iyi oynuyoruz sadece gokhan gonul ile 1 pozisyona girdiler. Ikinci yari ceviririz maçı

Neye dayanarak söylüyorsun peki maçı izlemiyorum da ?

• Maçta doğru düzgün pozisyon yok iki takım da bam güm vuruyor.Selçuk 2-3 defa kritik pasları ulaştıramadı.Pozisyona giremeyiz bu adam oynarken.Büyük ihtimalle yine Fener alacak.
  • quote:

Iyi oynuyoruz sadece gokhan gonul ile 1 pozisyona girdiler. Ikinci yari ceviririz maçı

İlk yarı pek iyi oynadığımız söylenemez.Melo,Selçuk,Ceyhun çok top kaybediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gerçektende
    4 ay önce açıldı
    evdeyim beyler
    14 yıl önce açıldı
    BEYLER TİPİM NASIL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası

quote:

Neye dayanarak söylüyorsun peki maçı izlemiyorum da ?

Juve maçının aynısı taktikle oynuyoruz. Kati bir savunma anlayasiyla kalemizi pozisyona kapattik. Sadece gokhan gonulun sag kosede yakaladigi pozisyon var. Bizimde drogba ile bir sutumuz var volkanin koseden cikardigi. Bu kadar formda bir fenerbahceye karsi bole onemli eksikliklerle daha akilli oynanamazdi diye düşünüyorum

• İlk yarı itibariyle konuşuyorum. Ben Hicbir derbide Galatasaray im yenilgiyi bu kadar kabullendiğini görmedim. Futbol falan oynadığımız yok. Defansa kapanıp ileri diken toplardan medet umuyoruz. Gol yediğimiz halde hicbir degisiklik yok. %35 topla oynayıp derbi mı alacağız geçiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.