Şimdi Ara

Beyler Kedim Sürekli Yataklara İşiyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annemi iyice delirtti gerçi kadında haklı 1 değil 2 değil sürekli yataklara işiyor kumu tertemiz halbuki. barınak arıyor bulursa oraya gönderecekmiş benimde savunmaya yüzüm kalmadı artık kendisinide hiç sevdirmez direk pati yiyoruz yanaşınca 2 yıldır bebekliğinden beri bizimle ama evcilleşmedi bi türlü babamda kılından tüyünden şikayetçi yataklara işemeyi keserse evde kalmaya ikna ederim bizimkileri napmak lazım bi akıl verin

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

annemi iyice delirtti gerçi kadında haklı 1 değil 2 değil sürekli yataklara işiyor kumu tertemiz halbuki. barınak arıyor bulursa oraya gönderecekmiş benimde savunmaya yüzüm kalmadı artık kendisinide hiç sevdirmez direk pati yiyoruz yanaşınca 2 yıldır bebekliğinden beri bizimle ama evcilleşmedi bi türlü babamda kılından tüyünden şikayetçi yataklara işemeyi keserse evde kalmaya ikna ederim bizimkileri napmak lazım bi akıl verin

Nick-Entry uyumu hiç bu kadar güzel olmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

annemi iyice delirtti gerçi kadında haklı 1 değil 2 değil sürekli yataklara işiyor kumu tertemiz halbuki. barınak arıyor bulursa oraya gönderecekmiş benimde savunmaya yüzüm kalmadı artık kendisinide hiç sevdirmez direk pati yiyoruz yanaşınca 2 yıldır bebekliğinden beri bizimle ama evcilleşmedi bi türlü babamda kılından tüyünden şikayetçi yataklara işemeyi keserse evde kalmaya ikna ederim bizimkileri napmak lazım bi akıl verin

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 24 Aralık 2011; 23:22:54 >

• Sen de onun yattığı yere ...
  • ona, bunun onur kırıcı oldugunu söyle.
  • yalnız swf'ye , attığın posta koptum kdjaskdjkasjdkasjdlaskdlkasldkasldkaslkdlaskdlsakladklaskdlaks nutellamı yerken , sandalyeden düştüm ekşici mod off : tamam sakinim.
  • Yaptığı yeri bir peçeteyle sil ve peçeteyi kum dolu bir leğenin içine koy.Tuvaletini yapmak için leğene gelecektir.Tam geldiği anda tut çak ağzına 2 tane.Kafasına peçeteyi dola ayaklarından bağlayıp kafasını kuma sok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SübyancıLeylek -- 24 Aralık 2011; 23:36:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SübyancıLeylek

Yaptığı yeri bir peçeteyle sil ve peçeteyi kum dolu bir leğenin içine koy.Tuvaletini yapmak için leğene gelecektir.Tam geldiği anda tut çak ağzına 2 tane.Kafasına peçeteyi dola ayaklarından bağlayıp kafasını kuma sok.

• pipisini kes.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

/>

• Benimkide sürekli su kabını döküp duruyor ulan gerizekalı kendi keyfime koyuyorum sanki yine dökmüş akşam koymadım susuzluktan anlar suyun kıymetini
  • Dostum yapman gerekeni söylüyorum.
    İş üstüne yakala elemanı burnunu daya yaptığı yere ve biraz vur hırpala .
    Korksun ama mutlaka korkmasını sağla .
    Ondan sonra bidaha korkudan yatağa falan yapmaz kumuna gider .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.