Şimdi Ara

Beyler hoparlöre peripella kaçtı :( Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İphone 6'nın hoparlör yerine peripella yerken(Baya sıvı bir kıvamdaydı) döküldü. 6 hoparlör çıkışının 3'ü baya hava falan vermiyor çalışırken :( Nasıl düzeltebilirim?

Kendim temizleyebilir miyim? Veya garantiye götürsem yaparlar mı? Şu anlık idare edebilir ama eski kalitesi yok haliyle, biraz çikolatalı :(

Çakmakla biraz ısıtmayı sonra silmeyi falan denedim bir çözüm yok :( Islak mendille falan denedim bir bıçak ucuyla silmeyi biraz daha iyileşti ama üçünden hiç fayda yok...

Bilen varsa yardım ederse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu psikolojiyle denedim, biri düzeldi Biraz daha iyi şu an şarkı çalarken çektim biraz işe yaradı. Uç çözümler cidden işe yarıyormuş Diğerleri için saç kurutma makinesiyle falan ısıtıp öyle aynı işlemi yapsam işe yarar mı? Ya da bir zararı olur mu?
  • Saç kurutma makinesi dışarı doğru hava üflediği için iyice içine gider bence yapma.Bulaşık bir halde olduğu için peripella,nutella gibi çikolatalar dışarıdan ne yaparsan yap içine bulaşmıştır,valla zor durum çok bişey söyleyemeyeceğim,saç kurutma makinesini yapma diye atmak istedim zaten postu.
    Teşekkür ederim ben de saç kurutma makinesiyle genellikle olmadığını duymuştum, doğruymuş. Emerek ve hava çekerek denedim gerçekten işe yaradı, biraz da kaloriferin üzerinde aşağı doğru ısıttım telefonu şu an düzeldi Üç buçuk attırdı ama başta Çok teşekkür ederim cevaplar için. Zaten bu telefonda bir nazar var ama hayırlısı artık... Geçen gün de yere bir düştü kulaklık girişi eğrildi jak girmiyordu. Duvara vura vura düzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu tavuk göğüsünün içine düşürmüştüm , duş başlığı ile su tuttum hoporlere sonra adı ne hatırlamıyorum arkasında keseyi sıkınca hava üflüyor onla üfleye üfleye hoporloru temizlemistik babamla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 29 Mart 2016; 3:06:41 >
    i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.