Şimdi Ara

Beyler hayat bana güzel CİDDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsde istedıgın basarıyı elde ettim, lysye abanıcam şimdi ve iyi bir ünide iyi bir bölüm beni beklıyor. 7 8 aydır yalnızdım 1 senelik ilişkim yenı bıtmıştı. 2.5 Aydır benı canımdan çok seven bı sevgılım var ve uzun bi ilişkimiz olucak gıbı kız çok güzel ve kızın 2.sevgılısıyım Eylülde araba alıcak babam üstüne birde kasımda iphone 6 gelıyo bu sene cok ugurlu geldı hayatımı düzene soktum gerıye tek kalan ıyı bır dereceyle unı bıtırıp iyi maaşla işe başlamak.

Tabi bunlar olurken biraz yaşlanmışım hıssı geldı resmen hayatım monotonlaşmaya basladı.

2015 Ygsden 500.000 olmuş lysde bır yere yerlesememıs sevgılısı tarafından aldatılıp sonra terkedılen senenı kalan zamanı ıse yalnız gecıren bırıydım tüm yaz evde oturan lisenın bıtmesıyle 0 arkadaşa sahıp bırıydım.

En güzel kısmı lysye 3 ay kaldı ve sonra özgürüm hatunumla bolca vakıt gecırıp kampuste sosyallesebılcem hedef hacettepe.

Lysden 3 gün sonra antalyaya gıdıyorum 1 ay tatıle harbı bu sene bol ugurlu geldi

Bundan 4 sene önce 2011de daha rezıl bı yasatım vardı kızlar tıpıme bakıp dalga gecerdı ve cok asosyaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dekanbey -- 26 Mart 2016; 0:10:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tbrk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac bine cektin 500den.Ayrica daha kasima cok var ukalalik olarak algilama da neredeyse 2 senelik olacak olan telefonu niye simdiden hayal ediyorsun.Bir iki ufak gelismeyle hayatini noktalamissin bide resmen

• Kasıma iphone 6 mı kalır
  • Bugünlerini ararsın tadını çıkar

• Sisteme göre uygun yaşarsan sistemde seni mutlu eder. Sorgulamadan devam et.. Yazdığın şeylerin çoğuna baktım maddi ve gecici şeylerle mutlu oluyorsun.. Araba, telefon.. Bir de az kullanılmış sevgili?

Böyle mutluysan hayatın hep böyle devam etsin dostum.. Umarım çok çok araban ve çok paran olur.
    Başarılarının devamını dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

Sisteme göre uygun yaşarsan sistemde seni mutlu eder. Sorgulamadan devam et.. Yazdığın şeylerin çoğuna baktım maddi ve gecici şeylerle mutlu oluyorsun.. Araba, telefon.. Bir de az kullanılmış sevgili?

Böyle mutluysan hayatın hep böyle devam etsin dostum.. Umarım çok çok araban ve çok paran olur.

Güzel konuşmuşsunuz. Fakat hayat ve sistemden farklı bir beklenti içine girerse insan Mutlu olabilir mi sizce?

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

Sisteme göre uygun yaşarsan sistemde seni mutlu eder. Sorgulamadan devam et.. Yazdığın şeylerin çoğuna baktım maddi ve gecici şeylerle mutlu oluyorsun.. Araba, telefon.. Bir de az kullanılmış sevgili?

Güzel konuşmuşsunuz. Fakat hayat ve sistemden farklı bir beklenti içine girerse insan Mutlu olabilir mi sizce?

Hayat ve sisteme uymadan kendinizi ne kadar dünyevi şeylerden arındırırsanız o kadar mutlu olacağınıza eminim. Ya da daha çok mutsuz.
    "Cahillik mutluluktur." Çok bilmeden hayatınıza devam ederek istediğiniz kadar mutlu olabilirsiniz.. Ben kendimi kandırarak mutlu olacağıma mutsuz bir şekilde sisteme uymadan yaşamayı tercih ederim..

Sisteme uymadan yaşamak çağımızda imkansıza yakın oluyor ne yazık ki.. Tek kaçış yolunuz sanat.. Bir çok insan sanattan anlayarak sanatçıların hakkını veriyor. Diğerleri ise küçük beyinleriyle anlamasalar bile ilgileniyormuş gibi davranıyorlar.

Öyle işte be dostum

Edit;
    Bkz: Pisagorculuk.
    Bkz: Platon ruh anlayışı. (evren anlayışı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Bozuk Bir Para* -- 26 Mart 2016; 1:50:43 >

• Peki sen bu hayatını bu tip bir forumda paylaşarak ygs den kötü almış ve seneye tekrar hazırlanması gereken veya üçüncü senesine hazırlanacak olanların yarasını ne kadar deştiğinin farkında mısın? Çünkü konunun bi amacı yok. Ha ben çok şükür istediğim yeri ilk senemde kazandım ama biraz empati lütfen.

• Parası olan derviş muradına erermiş. Konuyu açan kim bilir 1 gün sonra öldü belki o çok sevdiği araba ona çarptı ve öldü. Gördüğünüz gibi hayattda her şey olabiliyor bu yüzden geçici şeylere bağlanmayın. İyi geceler

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.