Hamit yoktu maçta Orduspor maçının son yarım saati gibi mükemmel oynadık. 120 dakika yetti de arttı bile Hamit'in nasıl bi el freni olduğunu anlamaya.
Hamitle alakası olmadığını gördük bu maçla.
Bu iyi oyunsa Hamit oynasın aga.
Eskişehirlisin herhalde.
Kaleye şutumuz bile yok. aciz bir futbol izledim. Ya benim gözlerimde sorun var, ya başka maç izledim.
Bu sezon ordu maçının ikinci yarısı, gerisi boş futbol adına bişey yok.. yarın fener yenerse mıçtı zafer bez getir durumları yaşanır.
Ben takımdan ümidimi kesdim.. Şampiyonluğa oynayan bir takımın havası maalesef yok... Maalesef koşmadan havayla civayla maç kazanılmıyor... Çok yüksek tempolu maçın ardından(Ordu maçı 2.yarı) Burak yılmaz ikinci maçı kaldıramıyor.
Hamit ortasahanın DİNAMOSUDUR.
ironi
Bu forumda ironi yapmayacaksın Uğur çoğunun iq'su ayakkabı numarası kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Hamit toplasın bavulunu gitsin Berkercim.
bu bir ironi mi ?
Olur mu yav sen anlamıyon. Kötü oyunun , puan kayıplarının sebebi Hamit ile Sabri.. Burak'ı sağ kanat oynatalım , Drogba'yı da sol kanat
Hocam ironiyi yapamamışsın.Tam olmamış.Benden ders alsaydın keşke.Bi mesaj atsaydın f_the_answer kardeş ironi nasıl yapılır diye
Konuya dönecek olursak.Hamit bu takımda topu ileri götüren tek adam.Amrabat bu takımı baltalıyor.
Hatta bunu dediğime bende inanamıyorum ama Amrabat Sabri Gökhan üçüde kesin gitsin.Bugün net bir şey gördüm şu takımda Gökhan Sabri ve Amrabat bu takımın seviyesinde değil.bariz kalite farkı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
O kadar var mı ya, gene iyiymiş öyleyse
şu kötü oyunun sorumlusunu hamitin olmayısına bağlıyor adam yaaa.kımlerle aynı oksijeni paylasıyoz arkadaş
İroni yapmış sanırım. Ancak gerçek şu ki, Hamit bu maçta oynasa bütün fatura ona çıkardı eminim. Az bir şey kredisi vardı, onu da bu maçta kullanırdı.. Bir tane orta, tehlikeli atak yapmaz mı bu takım yahu? Drogba bile şaşırmıştır, bu nasıl bir takım diye..
haklısın kanka hamit ilk 11 başlasa yenerdik kim demiş hamit el freni diye adam bildiğin vites topuzu
Evet zaten bi siz akıllısınız. Ben Hamit olsaydı fark yaratırdı demiyorum ama siz geçen hafta Hamit çıktı takım düzeldi, adam el freniymiş demekki diyebiliyorsunuz. Ne oldu bugün? Hamit el freni miymiş? Yoksa zaten Galatasaray sezon başından beri takım olarak kötü müymüş? Sizin gibi kolay kolay tek oyuncuya kesmem faturayı.
quote:
Orijinalden alıntı: nodar
Kaleye şutumuz bile yok. aciz bir futbol izledim. Ya benim gözlerimde sorun var, ya başka maç izledim.
Bu sezon ordu maçının ikinci yarısı, gerisi boş futbol adına bişey yok.. yarın fener yenerse mıçtı zafer bez getir durumları yaşanır.
Ben takımdan ümidimi kesdim.. Şampiyonluğa oynayan bir takımın havası maalesef yok... Maalesef koşmadan havayla civayla maç kazanılmıyor... Çok yüksek tempolu maçın ardından(Ordu maçı 2.yarı) Burak yılmaz ikinci maçı kaldıramıyor.
Dur ya ne çabuk ümidinizi kestiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
Hocam ironiyi yapamamışsın.Tam olmamış.Benden ders alsaydın keşke.Bi mesaj atsaydın f_the_answer kardeş ironi nasıl yapılır diye
Konuya dönecek olursak.Hamit bu takımda topu ileri götüren tek adam.Amrabat bu takımı baltalıyor.
Hatta bunu dediğime bende inanamıyorum ama Amrabat Sabri Gökhan üçüde kesin gitsin.Bugün net bir şey gördüm şu takımda Gökhan Sabri ve Amrabat bu takımın seviyesinde değil.bariz kalite farkı var.
Harbiden bu forumda akıllıca ve mantıklı düşünenlerde varmış.