Şimdi Ara

Beyler Depresifim Okulla Alakalı Yardım içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler biraz depresifim. Ve evde sürekli bilgisayar oynamak istiyorum okullar da açılıyor gitmek istemiyorum. Derslerimde Başarılı Olamıyorum Stresli bir insanım ve herşeyi kafama takıyorum yardım ed,n nasıl başarılı olacağım bu derseiflik ve strestle ? :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhskciii -- 14 Eylül 2014; 20:26:48 >



  • Seni çevrende rahatsız eden huzursuz olduğun birşeyler var ve bilgisayarı bir kaçış olarak görüyorsun Yada bilgisayarda oyun oynuyor reel hayattaki başarısızlığını (derslerdeki vs) orada yükselerek tatmin ediyorsun sen farkında olmasa da durum az çok böyle . Sana önerim sosyal yönden köreldiğin bilgisayardan uzak kaç ve derslerine odaklanmaya çalış bunca yıllık 15 yılı geçmiştir bilgisayarlar takılır online oyun oynarım ve ben lisedeyken knight online vardı bilirsin arkadaşlarım Cafe'ye kaçar tüm gün yok yazılıp oyun oynarlardı bir Sene iki sene sınıfda kalıp okulu bıraktılar lütfen ama lütfen kendine acı kardeşim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanı insan yapan şey ona zevk veren değil acı veren şeylerdir.
  • Psikiyatriste git ilaç verir. Ben intihar dü?ünüyordum ilaç verdi içince iyi oluyorum geçicide olsa.
  • Kardeşim yaşın kaç?
    Ona göre tavsiye verelim ve meslek lisesi okuyorsan istediğin meslekte misin?
  • Sende bendensin aramıza hoşgeldin dostum ^^

    Bak güzel kardeşim bu dünyada evvela hayatta kalmaya bakıcaksın mesela ben okumak istiyorum ama çeşitli şanssızlıklardan dolayı 2 sene lysye giremedim bu senede dahil inşaatta çalışıyorum dersane parası lazım babamda para s*çmıyor afedersin. Çırak belki kalfa olduğum halde usta yeğmiyesi alıyorum nedeni çok temiz ve güzel çalışmam tek başıma 3 ustaya yetişirim o derece. Şimdi burdan çıkarıcağın şey şu alım gücünün sürekli düştüğü bi dünyada çok para kazanman lazım çok parayı inşaattan alamazsın okuman lazım. Hayatta kalmak tek temel ihtiyacın bunu unutma geri kalan temel ihtiyaçlar bence keyfidir.

    Gel gelelim evden çıkmama pcde oynama vs vs.

    Bak güzel kardeşim ben 3 yaşımdan beri oyun bağımlısı bir insanım ve hiçbir zaman reddetmedim ayrıca aşırı evcimenim evden çıkmim bana yeter düşüncem genelde bu yönde hal, tavır, düşünce bu yönde olunca insanın okula gidesi, okula gidesi gelmeyince haliyle ders çalışasıda gelmiyo, haliyle düşük notlar başarısızlıklar şimdi sen bu duruma anormal diyebilir misin? Öncelikle bi şeyler istiyorsan adım atıcaksın bir kişi yattığı yerden bana kağıttan kuş yapsın derim ben bu dünyaya ait değilim. Kağıttan kuş yapabilmek için önce kağıdı alman lazım, kağıt olması için fabrika lazım vs vs. Atalar güzel söylemiş emeksiz yemek olmaz önce isticeksin. Ona göre bu yönde adım atıcaksın.

    Bak güzel kardeşim her şeyi kafaya takmanın sebebi düşünücek çok vaktinin olması düşünme güzel kardeşim ben çok mantıksal düşünen duygusal olarak neredeyse düşünmeyen bir insanım düşünüyosan da dişe değer şeyler düşün veyahut kafana taktığın şeylere bi çözüm getirebilmek için düşün boş düşünme.

    Bak delikanlı kardeşim belki kendini beğenmiyor olabilirsin ama bu da dert değil Allah herkesi aynı yaratsa kızların gözünde ulan bütün erkekler aynı ha bu ha şu ne fark eder olur o zaman farklılıklar bizi güzel kılar kardeşim ben çok biliyorum apaçilerin akla mantığa sığmıcak kızları götürdüğünü önce kendini beğen eldeki malzeme bu bununla harikalar yaratıcaksın düşünsene Picasso'yu benim fırçam domuz kılından ben at yelesinden istemiştim lanet olsun bu sanat eserini yapamıcam derken düşünmesi bile komik.

    Bak yakışıklı kardeşim mağarandan az uzaklaş dışarıda bir medeniyet var. Kendine bir çevre yap ama tanımadığın 1495 kişi yerine iyi denebilicek 2 arkadaşın olsun hayattaki bulabiliceğin bütün hazinelere bedeldir. Ayrıca ulan dışarıda 2 karı kız yüzü görmeden nasıl sevgili yapıcaksın aklın mantığın kesiyor mu? Nedir bu armut piş ağzıma düşçülük.

    Bak sevgili kardeşim bu dünyada herkes canı tehlikeye girince servet harcar , hacı-hocaya gider şu anda canının kıymetini muhtemelen bilmiyorsun ama kafana birisi silah dayadığında ulan 1 sene daha yaşasam, yok 1 ay daha, yok 1 gün daha ... yok 1 saniye daha yaşim diye düşünür. Güzel kardeşim senin ne derdin varda kıymetli canından daha büyük bi dert olsun. Bakıyosun yakın çevrene insanlar katlediliyo, başlarından aşşağıya bombalar yağıyo, ihmaller yüzünden kuruş para için ölüyor (öldürülüyor). Sen hiç PS4 isteyen başından aşşağıya bomba yağan Suriyeli veya Katledilirken i7 işlemcili ultra süper pc isteyen Türkmen gördün mü?

    Güzel kardeşim en temel ihtiyacın hayatta kalmak hayatta kal..

    Belki daha depresif bi yazı gibi düşünebilirsin ama dediklerimi iyi düşününce sende bana hak vericeksin hadi aslanım herkese ulan bu çocuk böyle değildi ne oldu da böyle oldu dedirt herkese arkanda ben varım.

    Herhangi bir sorunun olursa mesaj at çözüm bulmaya çalışırım ^^
  • Eminim depresifsindir yeni nesil böyle yapmak sitemediği şeye bi hastalık uydur cool ol kusura bakma durum bu kimse okula ayıla bayıla gitmiyor ilgi çekmeyede çalışma lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.