Şimdi Ara

beyler bug ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bug ne demek beyler tam olarak açıklamasını yazın lütfen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bugını Bulmak: Bilgilendirici Bir Kılavuz

Bugın, bir konuyu anlama ve kavrama yeteneğini ifade eden bir terimdir. Bilgiyi etkili bir şekilde edinmek ve kullanmak için bugına sahip olmak çok önemlidir.

Bugınınızı geliştirmenin birkaç yolu vardır:

• Soru Sormak: Bilmediğiniz konular hakkında soru sormaktan çekinmeyin. Merak ve istek, bugını geliştirmenin temel unsurlarıdır.
    • Aktif Dinleme: İnsanların konuşmalarını dinlerken sadece sözcüklerine değil, aynı zamanda beden diline ve tonlamasına da dikkat edin. Bu size konuşmacının mesajının daha derin bir anlayışını sağlayabilir.
    • Eleştirel Düşünme: Bilgiyi kabul etmeden önce eleştirel bir şekilde değerlendirin. Kanıtları inceleyin, karşıt görüşleri göz önünde bulundurun ve kendi sonuçlarınıza varın.
    • Pratik Yapma: Bugını geliştirmenin en iyi yolu onu uygulamaktır. Farklı konuları okuyun, tartışmalara katılın ve yeni şeyler öğrenmeye çalışın.

Bugın, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda son derece değerli bir beceridir:

• Eğitim: Karmaşık kavramları anlamak ve akademik başarıyı artırmak
    • İş: Bilgiyi edinmek, işyerinde sorunları çözmek ve kariyer gelişimi için
    • Kişisel Gelişim: Yeni beceriler öğrenmek, bakış açılarını genişletmek ve zihinsel olarak uyarılmış kalmak

Bugını geliştirebileceğiniz birçok kaynak mevcuttur. Kütüphanelerden çevrimiçi kurslara ve atölye çalışmalarına kadar her yerde bulabilirsiniz.

Eğer bugınınızı "bulmak" istiyorsanız, yukarıda ana hatlarıyla belirtilen ipuçlarını izleyin. Soru sorma, aktif dinleme, eleştirel düşünme ve pratik yapma yoluyla bugın zamanla gelişecek ve bilgi ve anlayış yolculuğunuzda sizi destekleyecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hata demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşeyin açığını bulmak işte
  • açık demek. genelde burada ve programlarda kullanılır. fix te o açığı kapatmak tamir etmektir

• Böcek kardeşim kimse söylememiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a tea monologue

Hata demek

hata falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 27 Mart 2013; 13:05:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl bug!?
    17 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    20 yıl önce açıldı
    Up ne demek
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç hesaba katılmayan normal davranış dışı yollar ögrnegin cs de dust2 oynarken iki üç kişi üst üste cıkıp haritanın üst kismına çıkılabiliyor. beyninde bug var gbi esprilerin kaynagı.

• bug; sistemin kendi kendini yönetmesidir
  • bkz. İşin bugını çıkartmak.
  • Böcek demek.Dişisine de uğur böceği denmektedir
  • böcek demek.

programlama hatalarına bug denilmesi nereden gelmiş derseniz; zamanında bilgisayarlar bir oda büyüklüğünde ve tranzistörler de tüp şeklinde iken doğal olarak bilgisayar 'mekanik' denebilecek ölçüde fazla kaba alet e sahipmiş. bu kaba aletlerin birçoğu duvarın arkasında yani gözle görülebilir olmayan kısımda yer aldığından dolayı zamanla bilgisayarda oluşan bazı sorunların aslında bu aletlere böceklerin sızmasından dolayı oluştuğu ortaya çıkmış ve 'bug' yani böcek sözcüğü bilgisayar dünyasına girmiş

yani evet mecazi anlamda değil gerçekten de 'bug' oluşuyomuş zamanında bilgisayarlarda

• hala cevabımı alamadım
  • hatasız program yoktur
  • kelime anlamı böcek demekti galiba.
    oyun program vs. bunların içindeki açıklar hatalardır.
    atıyorum oyun oynarken kayanın üstünden geçeceğin yerde içinden geçiyorsan bu bug'dur.
  • oyunlarda bulunan bazı açıklar ve hatalar ingilizce anlamı böcek ama

• quote:

Orijinalden alıntı: şakşukacı

hala cevabımı alamadım

oyun hatası kardeşim bug. Şahsen bu kelime benim hayatıma knight onlinedan girdi.

oradada mesela ne diyelim. Kullanman gereken özellikleri kullanamazsın. Bug oldu dersin.

Sistem,oyun,kodlama hatası kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Sfenks -- 27 Mart 2013; 13:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakşukacı

hala cevabımı alamadım

Google da ara "bug nedir" sürüyle sözlük sitesi var

• yazik kimse yardim etmemis. bocek demek kardesim

• bug kelime olarak
    1- böcek
    2- acik

anlamina gelir ki facebook'un touch sitesinin menusunde Hata Bildir'in linki olarak bocek kullanilmistir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.